Supersnel vacatures indexeren in Google met de Jobchain Indexing-plugin

Supersnel vacatures indexeren in Google met de Jobchain Indexing-plugin

Met de aanhoudende druk op de arbeids­markt is het van groot belang dat vacatures goed en snel vindbaar zijn in de zoekresultaten. Tuesday heeft daarom haar krachtige Jobchain recruitment software uitgebreid met de Indexing-plugin voor Google.
Lees meer over de krachtige Jobchain plugin voor de Google Indexing API

Maatwerk ontwikkeling zorgvastgoed applicatie

Digitaal matchingplatform voor zorgvastgoed in Amsterdam

Door de krapte op de vastgoedmarkt is ook zorgvastgoed in de regio Amsterdam de laatste jaren sterk in prijs gestegen. Zorgaanbieders in de regio kunnen steeds moeilijker geschikte en betaalbare ruimte te vinden. Daarbij is een deel van het vastgoed aan modernisering toe en neemt tegelijk de vraag naar zorgvastgoed toe door onder andere de dubbele vergrijzingsgolf. Een door Tuesday voor Sigra ontwikkeld slim matchingplatform geeft zorgaanbieders de regie terug.
Lees meer over zorgvastgoed in Amsterdam.

Matching op basis van skills: de toekomst van werving en selectie in de zorgsector

Matching op basis van skills is de toekomst voor werving en selectie in de zorgsector.

Voor Utrechtzorg ontwikkelt Tuesday een online skills-based matching platform. Het platform ondersteunt werkgevers bij het verbeteren van het wervingsproces. Voor kandidaten biedt het de kans om te zien of hun skillset aansluit bij een vacature of juist kansen biedt elders in de zorg. Lees meer over de inzet van skills in recruitment en vacatureteksten.

Multiposting - Geautomatiseerd vacatures beheren op diverse jobboards

Koninklijke Visio, Pameijer en Vecht en IJssel nieuwe gebruikers multiposting software Tuesday

Tuesday helpt organisaties bij het opzetten, optimaliseren en publiceren (multiposten) van een succesvolle vacature-feed uit hun eigen vertrouwde recruitmentsoftware of ATS-systeem naar verschillende job boards.
Lees meer over de kwaliteit en tijdsbesparing met multiposting software van Tuesday

Enquêtesoftware die jouw klanten, werknemers en doelgroep aanspreekt

We verwelkomen Volksuniversiteit ’s-Hertogenbosch als nieuwe gebruiker van TuesdaySurveys.⬇️

Met de slimme en handige tools van TuesdaySurveys kunnen volksuniversiteiten eenvoudig waardevolle feedback ophalen van cursisten. TuesdaySurveys is een gebruiksvriendelijke tool om – al dan niet geautomatiseerd – zelf surveys te maken.
Lees 10 redenen voor het uitvoeren van surveys door Volksuniversiteiten

E-mail marketing automation voor de cultuursector

10 jaar nieuwsbrieven Cultureel Centrum Corrosia

We zijn er trots op dat Cultureel Centrum Corrosia al 10 jaar de nieuwsbrieven verstuurt vanuit de krachtige tools van Tuesday. Het belang van e-mail marketing automation is onmiskenbaar, en de impact ervan op het bereiken van een doelpubliek en het stimuleren van betrokkenheid kan niet worden onderschat.
Lees meer over de mogelijkheden van het spanz cms en het versturen van nieuwsbrieven

IkZorgShop - met kandidaat volgsysteem (ATS)

De IkZorgShop - een andere manier van solliciteren

Nieuwsgierig of werken in de zorg en welzijn wel bij jou past? En wat betekent werken in zorg en welzijn eigenlijk echt? @utrechtzorg opende begin juni de deuren van de IkZorgShop – een inloopwinkel in het hart van Utrecht. Tuesday realiseerde het kandidaat volgsysteem (ATS) en de inbedding in de website.
Lees meer over de IkZorgShop en de Jobchain kandidaat-module.

Zeven werkgeversorganisaties met samen 900 zorgorganisaties gebruiken Jobchain voor tijdwinst, betere vacatures, grotere vindbaarheid en meer sollicitaties

Jobchain: vacature-powerhouse van 7 organisaties in de zorg

7 werkgeversorganisaties met samen 900 zorgorganisaties gebruiken de Jobchain-software van Tuesday - een van de krachtigste vacaturetools van dit moment - voor tijdwinst, betere vacatures, grotere vindbaarheid en meer sollicitaties. Lees meer over Jobchain (ingezonden in de categorie Recruitment voor de Werf& Awards 2023).
Lees meer over Jobchain

Recruitment ondersteuning met slimme mini-campagnes

Recruitment ondersteuning met slimme mini-campagnes

Voor Utrechtzorg realiseerden we een mini-campagnepagina voor #ontdekdezorg.
De webredactie van Utrechtzorg kan dit soort pagina's eenvoudig zelf in elkaar zetten met behulp van verschillende krachtige modules in het succesvolle recruitmentplatform Jouwzorgbaan.

Herinrichting en upgrading webiste Hart-Haarlem

Een tof resultaat na de bescheiden make-over!

Een schaalbare, duurzame, gebruiksvriendelijke en super goed vindbare website voor Hart-Haarlem: de belangrijke culturele ontmoetingsplaats en het cultuur-educatief kenniscentrum in Haarlem. Tuesday zorgde voor de doorontwikkeling en adviseerde en ondersteunde Hart bij het vaststellen van de nieuwe opzet en structurering van de website.
Lees meer over dit project

De nieuwe corporate website voor Transvorm: regionaal samenwerkingsverband van werkgevers in zorg en welzijn in Noord Brabant

De nieuwe corporate website voor Transvorm is live!

Voor Transvorm, het regionaal samenwerkingsverband van werkgevers in zorg en welzijn in Noord Brabant, ontwikkelden we een volledig nieuwe corporate website. Behalve de corporate website ontwikkelt Tuesday ook de regionale #vacaturebank en een krachtig #loopbaanplatform.
Lees meer over dit project

Door te luisteren naar jouw stakeholders kun je je eigen toekomst voorspellen

Hoe voorspel ik de toekomst?

De wereld verandert, dus veranderen behoeftes. Zo kiezen steeds meer consumenten liever voor een duurzame optie, of willen mensen ook digitaal een cursus kunnen volgen. Beweegt jouw organisatie ook voldoende mee? Open het gesprek en voorspel je eigen toekomst.
Lees meer over de mogelijkheden van tuesdaysurveys.nl

Beloofd Land

Throw Back Tuesday:
Beloofd Land (2010) - kunst- en erfgoedprogramma

In opdracht van Cultuurcompagnie Noord-Holland ontwikkelde Tuesday de website Beloofd Land.
Lees meer over dit project

Website De Gruyter Fabriek

Throw Back Tuesday:
Website de Gruyter Fabriek (2008 - 2014)

In opdracht van de Bossche Investerings Maatschappij (BIM) ontwikkelde Tuesday de website van het creatieve bedrijvencomplex De Gruyter Fabriek.
Lees meer over dit project

Van Bel tot Beiaard

Throw Back Tuesday:
Van Bel tot Beiaard (1999)

Een interactief programma over de geschiedenis van de klok. In opdracht van het Beiaardmuseum in Asten ontwikkelde Tuesday in 1999 “Van Bel tot Beiaard”.

Lees meer over dit project

De Toekomstige Stad

Throw Back Tuesday: 1998
De Toekomstige Stad

Tuesday bracht voor gemeente 's-Hertogenbosch een aantal aan de stad gerelateerde issues in beeld: ruimte, individu, natuur, grenzen en toekomst.

Lees meer over dit project

The Perfect Picture

Throw Back Tuesday: 1998
The Perfect Picture

In opdracht van fotograaf Theo Bos, realiseerde Tuesday het omvangrijke en interactieve fotodocument The Perfect Picture.
Lees meer over dit project

Cultuur op de kaart - Cultuurcompagnie

Throw Back Tuesday: 2014
Cultuur op de kaart in Noord-Holland

In 2014 realiseerde Tuesday voor Cultuurcompagnie Noord-Holland het onderdeel ‘Cultuur op de kaart’ als aanvulling op de responsive corporate website van Cultuurcompagnie.

Lees meer over dit project

Website De Ateliers

Throw Back Tuesday: 1998 - 2018
Website en aanmeldingsformulieren voor De Ateliers

In opdracht van De Ateliers realiseerde Tuesday bijna 20 jaar lang de tweetalige website van de oudste en meest prestigieuze postacademische kunstopleiding in Nederland.
Lees meer over dit project

Theaterfestival Karavaan

Throw Back Tuesday: 2014
Website voor Theaterfestival Karavaan

In opdracht van Cultuurcompagnie Noord-Holland en provincie Noord-Holland ontwikkelde Tuesday de vernieuwde website van Theaterfestival Karavaan.

Lees meer over dit project

Ontwerp jaarverslagen en bulletins .ekwc

Throw Back Tuesday: 2003 - 2007
Jaarverslagen en bulletins .ekwc

In opdracht van het Europees Keramisch Werkcentrum (.ekwc) realiseerde Tuesday het ontwerp van een serie bulletins met jaarverslagen en verslagen van bijzondere projecten.

Lees meer over dit project

W2 website

Throw Back Tuesday: 2007 - 2014
Websites voor poppodium en popcollectief

Tuesday realiseerde voor zowel het poppodium W2 als het Bossche Popcollectief, de eerste websites: w2.nl en w2popcollectief.nl.
Lees meer over dit project

TuesdaySurveys

TuesdaySurveys is online!

TuesdaySurveys, de nieuwe dienst van Tuesday voor onderzoek naar online publiekservaring, is online! Met de tools van TuesdaySurveys helpen we markt­onderzoekers, educatieve instellingen, overheden en bedrijven met het opstellen en automatiseren van surveys en enquêtes.
Lees meer over deze tool op de website van TuesdaySurveys

Verhuurmodule voor Hart Haarlem

Verhuurmodule voor Hart Haarlem

Voel je Thuis bij Hart! Tuesday kwam met gereedschap voor de online verhuur van vergader-, cursus en presentatieruimtes in het monumentale pand van Hart Haarlem.


Lees meer over dit project

Tuesday gaat voor duurzaam

Tuesday gaat voor duurzaam

Een mijlpaal! We zijn er: 30 MWh, zélf opgewekt! Op naar de volgende 30!

Tuesday beschikt over een krachtige eigen PV-installatie voor opwekking van zonnestroom. Het zelf opwekken van energie draagt bij aan ons streven naar een evenwicht tussen economische-, sociale- en milieubelangen.
Lees meer over onze duurzame keuzes