W2 website

Tuesday realiseerde voor zowel het poppodium W2 als het Bossche Popcollectief, de eerste websites: w2.nl en w2popcollectief.nl.

De website voor het poppodium w2 bevatte een uitgebreide pop-agenda met het programma. De agenda werd in eerste instantie gekoppeld aan een offline kassa-systeem, daarna werd een koppeling gerealiseerd met online kaartverkoop (Active Tickets). De website bevatte nieuws, een livestream van concerten, een uitgebreid link-overzicht naar verwante poppodia en opties voor verhuur. Daarnaast werd door W2 een indrukwekkend archief met foto’s van optredens van bands bijgehouden.

Behalve de website voor het poppodium werd ook de eerste website voor het Bossche popcollectief gerealiseerd.
Het popcollectief gaf bands de mogelijkheid om samen te spelen, informatie uit te wisselen en beheerde in de website natuurlijk de hardnodige oefenruimten.

W2 Website

W2

De W2, die inmiddels onder de naam Willem Twee Poppodium bekend staat, is een zaal voor popconcerten in 's-Hertogenbosch. De W2 is gevestigd in het monumentale pand van de voormalige Willem II sigarenfabriek (daarvoor Goulmy & Baar) en bestaat sinds 1987.

Het W2 Popcollectief bestaat sinds 1979 en is via omzwervingen langs De TheeTuin en De Popsalon, sinds 1987 gevestigd in het Willem II gebouw. Eerst nog op de begane grond bij de W2 Concertzaal maar sinds 1996 heeft zij een eigen ruimte in de kelder van het gebouw van W2 Poppodium.