Je hebt een prachtig pand vol mogelijkheden en bent op zoek naar een manier om die online te presenteren. Professioneel, overzichtelijk en als het even kan ook in de stijl van je website. Daarnaast wil je ook de service bieden van het online boeken van die ruimtes. Direct en eenvoudig. Hart Haarlem vroeg ons hoe. Tuesday ontwikkelde de tools voor verhuur van de prachtige vergader-, cursus en presentatieruimtes in het monumentale pand in de binnenstad van Haarlem.

Huren bij Hart - Atelier

Onze aanpak

Voel je thuis bij Hart, dat is het fundament van de organisatie. Huur je bij Hart, dan kun je genieten van de ongedwongen sfeer waarin achtergrondgeluiden en verfspetters bij het interieur horen. We zochten naar een manier om dit uitgangspunt te vertalen naar een aantrekkelijke tool met dito ontwerp. Gebruiksvriendelijkheid staat daarbij altijd voorop. Alle belangrijke informatie moet voor de gebruiker in één oogopslag zichtbaar en helder zijn. Wat zijn de mogelijkheden van een ruimte? Hoeveel mensen kunnen er in? Wat is het uurtarief? Welke opstellingen zijn mogelijk? Overzichtelijk, visueel, licht. Je wordt als het ware aan de hand genomen door het pand. Voel je thuis!

De resultaten

In de verhuurmodule kunnen alle benodigde faciliteiten en wensen verwerkt worden voor het effectief en gemakkelijk verhuren van ruimten.
Tuesday realiseerde een beheersysteem voor verhuurders met daarin:

- Overzicht van beschikbare ruimten
- Uitgebreide beschrijvingsmogelijkheden per ruimte
- Beeldmateriaal
- Beschikbare faciliteiten
- Horeca beschikbaar voor de ruimtes
- Reserveringsmodule

Bezoekers kunnen in de website gemakkelijk bladeren door de ruimtes, zoeken met filters, een wensenlijst opstellen en boeken met één druk op de knop.

Verhuurmodule

Nieuwsgierig hoe dat werkt? Bekijk hier de website van Hart Haarlem

De module kan worden gekoppeld met backendsystemen zoals Microsoft Navision. En kan bovendien geïntegreerd worden in een bestaande website maar kan ook als een losse webportal worden ingericht.

Huren bij Hart - Dansstudio
Huren bij Hart - Presentatiezaal

Meer weten over de mogelijkheden en maatwerkoplossingen? Neem contact op met Toine Ooms: 073 – 624 00 50