19 september 2023

De Volksuniversiteit 's-Hertogenbosch (VU Den Bosch) heeft gekozen voor TuesdaySurveys: de handige online enquêtesoftware van Tuesday. Met TuesdaySurveys kunnen volksuniversiteiten eenvoudig waardevolle feedback ophalen van cursisten.

Het gebruik van enquêtesoftware biedt organisaties zoals de VU Den Bosch waardevolle inzichten en gegevens die kunnen worden gebruikt om hun aanbod en diensten te verbeteren. Het stelt hen in staat om feedback te verzamelen, behoeften te analyseren en de effectiviteit van hun programma’s te meten.

De VU Den Bosch gebruikt de enquêtesoftware om feedback van studenten te verzamelen over hun cursussen, docenten en algemene tevredenheid. Dit helpt om de kwaliteit van de cursussen te verbeteren en beter aan de behoeften van studenten te voldoen. Door enquêtesoftware te gebruiken, kan de VU Den Bosch cursusevaluaties uitvoeren om inzicht te krijgen in hoe goed een cursus wordt ontvangen door studenten. Daarnaast kan de VU Den Bosch met periodieke surveys de behoeften en interesses van potentiële studenten analyseren. Dit kan helpen bij het bepalen van welke cursussen ze moeten aanbieden en hoe programma’s kunnen worden afgestemd op de vraag van studenten.

Over de Volksuniversiteit 's-Hertogenbosch
De VU Den Bosch biedt betaalbare cursussen aan op het gebied van talen, kunst (geschiedenis), cultuur, filosofie en persoonlijke ontwikkeling. De cursussen van de in 1926 opgerichte VU Den Bosch leiden niet op voor een diploma, maar zijn gericht op individuele ontwikkeling.

Lees ook: 10 redenen voor het uitvoeren van surveys voor volksuniversiteiten.

Meer weten over TuesdaySurveys? Bekijk de survey-website of neem contact op met Tuesday (073 – 624 00 50).