18 september 2023


Het versturen van e-mailings is een buitengewoon krachtige marketingtool in de digitale tijd waarin we leven. Het belang van e-mail marketing automation is onmiskenbaar, en de impact ervan op het bereiken van een doelpubliek en het stimuleren van betrokkenheid kan niet worden onderschat.

Corrosia Theater, Expo & Film en het Corrosia Café maken deel uit van de cultuurhotspot in Almere Haven. Een plek waar literatuur, beeldende kunst, film, theater en andere activiteiten in één gebouw samenkomen.
Corrosia Theater, Expo & Film stuurt al sinds 2012 nieuwsbrieven met TuesdayMail - een van de gebruiksvriendelijke en krachtige modules van het Spanz CMS. Sinds 2021 is dit gekoppeld aan het toonaangevende Ticketmatic kaartverkoopsysteem.

E-mailings stellen bedrijven en organisaties in staat om direct in contact te komen met hun klanten en prospects. Ze bieden een gepersonaliseerd platform om relevante informatie te delen, zoals productupdates, nieuwsbrieven, aanbiedingen en evenementen. Hierdoor kunnen bedrijven hun boodschap op een doelgerichte manier overbrengen en klantloyaliteit opbouwen.

Een ander voordeel is de meetbaarheid van e-mailmarketing. Met behulp van analytics kunnen marketeers precies zien hoe hun e-mailings presteren, van open rates tot klikfrequenties, wat waardevolle inzichten biedt om de campagnes te optimaliseren.

Meer weten over het Spanz CMS en de krachtige modules waaronder TuesdayMail? Neem contact op: per e-mail of bel ons op 073 - 624 00 50.