Alle toeristische, culturele en cultuurhistorische informatie snel en gemakkelijk te vinden in één centrale agenda.

AgendaPro voor toerisme, theaters, uitgaan

AgendaPro is het meest complete platform voor culturele en toeristische organisaties en citymarketing. Van museumbezoek tot attractiepark en van kofferbakmarkt tot erfgoedevenement: met de AgendaPro presenteert u activiteiten aantrekkelijk en eigentijds. Responsive, dus op desktop maar ook op mobiel en tablet. Met integratie van sociale media, heldere rapportages, presentatie van activiteiten op Google Maps, eenvoudig op te zetten auto-, fiets-, wandel- en vaarroutes én krachtige mogelijkheden om uw gebruikers te segmenteren en te mailen ... En met het eenvoudig te bedienen redactiesysteem beheren U en uw contentpartners de activiteiten.

10 redenen voor toerismeprofessionals om met AgendaPro te werken

  1. webbased
  2. koppeling sociale media
  3. ontwikkeling van nieuwe technische en redactionele toepassingen
  4. zowel voor desktop als mobiel
  5. partners: de schakel tot succes
  6. gebruikersgegevens optimaal beheren: iDOC CRM
  7. helder en eenvoudig redactiesysteem
  8. data-uitwisseling
  9. rapportages
  10. navigeren: GoogleMaps en professionele online routes

1. webbased

De UITagenda is een volledig webbased product. Na jaren van intensief gebruik heeft de software zich volledig bewezen: een innovatieve tool waarmee toeristische, culturele en cultuurhistorische informatie snel en gemakkelijk is te beheren én natuurlijk te vinden.

2. koppeling sociale media

Waar mogelijk wordt gekoppeld met sociale media als Twitter en Facebook. Speciale aandacht krijgt de vindbaarheid in zoekmachines met voorop natuurlijk Google.

3. ontwikkeling van nieuwe technische en redactionele toepassingen

Het internet is voortdurend in beweging. Samen met haar opdrachtgevers zoekt het ontwikkelteam van Tuesday daarom voortdurend naar nieuwe technische en redactionele toepassingen die aansluiten bij eigentijdse ontwikkelingen.

4. zowel voor desktop als mobiel

Mobiel internet is niet meer weg te denken: smartphones en tables maken een steeds groter deel uit van het internetgebruik. Gebruikers raadplegen het internet op verschillende momenten met verschillende apparaten: desktop, tablet of smartphone. Het programma herkent welk apparaat wordt gebruikt en presenteert automatisch de juiste omgeving.

5. partners: de schakel tot succes

Een groeiend aantal partners van Uit-in-Noord-Holland verzamelt gegevens op het gebied van kunst, cultuur, film, muziek, uitgaan, recreatie en vrijetijdsbesteding. Deze partners kunnen de informatie (inclusief afbeeldingen en video) eenvoudig invoeren, verrijken en beheren in een gebruiksvriendelijk en uitgebreid getest redactiesysteem.

6. gebruikersgegevens optimaal beheren: iDOC CRM

Het beheer van alle aan de agenda gekoppelde gebruikersgegevens – van inloggegevens van invoerpartners tot bijvoorbeeld de adresgegevens van inschrijvers op acties – wordt super eenvoudig door de vele geautomatiseerde opties in het iDOC CRM. De AgendaPro module is geoptimaliseerd voor gebruik met het iDOC CRM maar kan ook met externe CRM bronnen overweg.

7. helder en eenvoudig redactiesysteem

De UITagenda heeft een uitgebreid maar gebruiksvriendelijk redactiesysteem. Gegevens van activiteiten, organisaties, artiesten, terugkerende activiteiten (recurrences), evenementen, acties, prijsinformatie, afbeeldingen en/of video, regio, plaats, locatie of soort activiteit: na een krote instructie kunnen uw medewerkers of contentpartners direct aan de slag. U kunt de activiteiten eenvoudig aanvullen met redactionele achtergrondartikelen. Én alle activiteiten kunnen als 'tip' worden gemarkeerd waardoor ze op de voorpagina van één of meer websites worden getoond.

8. data-uitwisseling

De inhoud van de Noordhollandse UIT-database wordt in een groot aantal websites ontsloten. Centraal staat natuurlijk uitinnoordholland.nl - dé noordelijke website voor toeristische en cultuur (-historische) informatie. De informatie wordt automatisch op maat gedeeld met allerlei gemeentelijke en regionale websites plus met een aantal in bibliotheken gevestigde UITpunten. Daarnaast beschikt de UITagenda over een groot aantal import- en exportfuncties (zie verder): van Webservices tot screenscraping. De gegevens van de activiteiten en locaties zelf worden verrijkt met Microformats zodat ze optimaal kunnen uitwisselen met persoonlijke agenda's en contactpersonen.

9. rapportages

De UITagenda beschikt over eenvoudig in te richten rapportage-functies: aantallen activiteiten, aantallen partners, toegevoegd door partners, meest bekeken, aantal gebruikers, aantal items met beeld, aantal artiesten, aantal verwijzingen, pageviews, likes, etc., etc.

10. GoogleMaps en professionele online routes

Alle activiteiten, locaties, organisaties en partners uit de UITagenda worden automatisch getoond op de geïntegreerde GoogleMaps-functie. De UITagenda is optioneel perfect te koppelen met de geavanceerde route-module van het spanz cms. Met de routemodule kunnen eenvoudig professionele auto-, fiets-, wandel- en vaarroutes worden samengesteld. De routes zijn waar nodig voorzien van fietsroute-knooppunten en kunnen worden geprint en geëxporteerd als PDF of als GPX-bestand (voor GPS en smartphone).

Evenementen

In de Agenda kunt u evenementen beheren. Een evenement heeft een afbeelding, een omschrijving en URL (webadres). Activiteiten in de agenda kunnen eenvoudig een een evenement worden gekoppeld. In de website biedt een pagina een overzicht van alle lopende evenementen.

Artiesten

Het is mogelijk om van een artiest één keer een profiel te maken en dit profiel zo vaak u wilt bij een activiteiten te gebruiken. Als u het profiel van de artiest update (bijvoorbeeld met een afbeelding of video) dan wordt dit automatisch doorgezet bij de betreffende activiteiten.

Van digitaal naar print: de jaarlijkse UITwaaier

De gedrukte UITwaaier (64 pagina's op tabloid formaat) biedt al jarenlang een compleet en overzichtelijk aanbod van alle Noord-Hollandse evenementen en festiviteiten in de zomerperiode. De dag-tot-dag agenda in de UITwaaier is een onmisbaar overzicht van alle toeristische en cultuurhistorische activiteiten in de provincie. Met AgendaPro is het overzicht van activiteiten in een handomdraai gemaakt en kan geautomatiseerd van opmaakinstructies worden voorzien. Een enorme besparing op arbeidskosten in het drukklaar maken.

Training en ondersteuning

Tuesday biedt als gewenst training en technische of redactionele ondersteuning.

De AgendaPro software en ondersteunende modules worden dagelijks gebruikt door duizenden bezoekers en vele tientallen invoerpartners.

Onder andere de volgende websites maken gebruik van de agenda: