Hoe gedragen bezoekers zich online? Wat zijn de wensen en wat is de impact van jouw digitale aanbod? Kunnen we daar data over verzamelen?

Met de tools van TuesdaySurveys kunnen markt­onderzoekers, educatieve instellingen, overheden en bedrijven zelf eenvoudig surveys en enquêtes opstellen en tevreden­heidsonderzoek automatiseren.

Lees hieronder over de mogelijkheden van klant - en medewerker-feedback voor jouw organisatie of ga naar de TuesdaySurveys website.

TuesdaySurveys: Nationaal goede voornemens onderzoek 2021
Beeldmateriaal uit de campagne Nationale goede voornemens onderzoek 2021

Waarom klanten kiezen voor TuesdaySurveys

Met TuesdaySurveys heb je alle standaardmogelijkheden van online surveys met daarbij de mogelijkheid om automatisch te koppelen aan events in jouw website, app of backend. Snel, eenvoudig, effectief!

Vragenlijsten hoeven geen stoffige enquêtes te zijn. Open een dialoog! TuesdaySurveys helpt je een gesprek te voeren met je bezoekers, cursisten, klanten of patiënten.

Lees hoe op tuesdaysurveys.nl

Automatiseer onderzoek klanttevreden­­­heid

Met TuesdaySurveys beschik je over slimme middelen om effectieve surveys te maken. Meerdere vraagtypen, mogelijkheden voor import en een krachtige rapportage. En krachtige automatiseringsoplossingen. Alles wat nodig is om tevredenheid en betrokkenheid vast te leggen en te analyseren.

Weten hoe het werkt?

Met TuesdaySurveys beschik je over een eigen dashboard, speciaal voor jouw organisatie opgezet en ingericht. Het dashboard is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag toegankelijk, en bied je continu inzicht in je surveys en reacties.
In het intuïtieve dashboard maak je eenvoudig nieuwe surveys aan, voeg je respondenten toe, monitor je reacties, kies je een of meer distributievormen, etc.

We zoomen, teamen en skypen wat af. Hoe ervaren jouw werknemers deze vorm van werken? Waar lopen ze tegen aan? Een ook handig om te weten: wat gaat er misschien wel beter dan voorheen? Stuur ze een survey en kom erachter!

Lees hoe op tuesdaysurveys.nl

Distributie

De surveys van TuesdaySurveys kunnen op 3 manieren worden gedistribueerd:

  • Met een anonieme weblink
  • Met een gepersonaliseerde e-mail-uitnodiging
  • Op basis van een event

Survey diensten

De specialisten van Tuesday kunnen een aantal aanvullende diensten op de TuesdaySurveys verlenen, waaronder:

  • Projectvoorbereiding
  • Dataverzameling
  • Analyse & rapporteren
  • Scripting van vragen en teksten
  • Invoer / surveys aanmaken
  • Opmaak op maat

Support nodig?

We kunnen organisaties op verschillende manieren ondersteunen. Onze betrouwbare, stabiele en goed bereikbare support helpt je ook ná livegang van je eerste survey bij het oplossen van eventuele problemen of het beantwoorden van vragen.

Meer weten of wil jij een sterk survey laten maken?

Wij helpen graag! Wij zijn iedere dag van 09:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar op: 073 – 624 00 50 of mail naar info@tuesdaysurveys.nl
Zie voor meer informatie ook: tuesdaysurveys.nl
We horen graag van je.