Strategie, ontwerp en development in de praktijk: enkele cases

Een kleine greep uit onze klanten, projecten en succesvolle business cases. Lees meer over onze aanpak en successen per case.

Met een goede recruitmentwebsite vind je gemakkelijker de beste kandidaten.

Een succesvolle werken-bij website

Steeds meer bedrijven hebben een werken-bij website. Dat is een aparte website waar vacatures geplaatst kunnen worden. En dat is logisch: een goede werkenbij-website levert simpelweg meer sollicitanten op.
Met een werkenbij-site heb je een krachtige recruitmenttool om

...
Lees meer
Een greep uit het ruime aanbod van ATS-systemen waarmee Tuesday kan koppelen.<br/>Kijk hier voor <a href="tuesday-ats-connector/integraties">het complete overzicht (in ontwikkeling)</a>.

Tuesday ATS-connector

Aansluiten, optimaliseren en multiposten van vacatures

Bij veel organisaties worden vacatures ook in andere websites, kanalen of softwareproducten vastgelegd. Het resultaat is dat dezelfde vacatures op verschillende plekken in de organisatie bewaard en beheerd worden. Dit resulteert in een grotere kans op fouten en veel verloren

...
Lees meer
Beeldmateriaal uit de campagne Nationale goede voornemens onderzoek 2021

TuesdaySurveys

Hoe gedragen bezoekers zich online? Wat zijn de wensen en wat is de impact van jouw  digitale aanbod? Kunnen we daar data over verzamelen?
Met de tools van TuesdaySurveys helpen we markt­onderzoekers, educatieve instellingen, overheden en bedrijven met het

...
Lees meer

VacatureLab

De arbeidsmarkt staat voor een grote uitdaging. Het aanhoudende personeelstekort vereist innovatieve oplossingen. Alleen al in 2018 kwamen er in de zorg ruim 19.000 vacatures bij. Terwijl de arbeidsmarkt onder druk staat en de kosten voor het plaatsen van vacatures toenemen,

...
Lees meer

Van stijlkamer tot balletzaal: gebruiksvriendelijke software voor verhuur cursus- en vergaderruimtes

Je hebt een prachtig pand vol mogelijkheden en bent op zoek naar een manier om die online te presenteren. Professioneel, overzichtelijk en als het even kan ook in de stijl van je website. Daarnaast wil je ook de service bieden van het online boeken van die ruimtes. Direct en

...
Lees meer

Cultuureducatie

Voor aanbieders en scholen in het Primair en Voortgezet onderwijs ontwikkelde Tuesday de Projectenbank Cultuureducatie. De Projectenbank is voor scholen een onmisbare online tool bij het samenstellen van hun jaarprogramma op het gebied van cultuureducatie.
De volledig

...
Lees meer
Amteurkunst: profielen en werkoverzichten door amateur beoefenaars

Webplatform voor amateurkunst

Tuesday ontwikkelde de Cultuurcentrale: een webplatform voor amateurkunst. Het platform biedt plaats aan amateurkunstenaars én aan aanbieders op het gebied van amateurkunst - van muziekschool tot individueel docent. Beoefenaars van

...
Lees meer

AgendaPro

Alle toeristische, culturele en cultuurhistorische informatie snel en gemakkelijk te vinden in één centrale agenda.

Lees meer

Een systeem voor het beheren van bezoekersaantallen in tijden van corona.

Hoe bieden we in deze corona-tijd een mooi programma aan zonder de veiligheid uit het oog te verliezen? Het was dé vraag die opeens heel relevant werd voor organisatoren van evenementen en activiteiten.
Was je voorheen vooral gebrand op het bereiken van zo veel

...
Lees meer