Tuesday helpt organisaties bij het opzetten, optimaliseren en publiceren (multiposten) van een succesvolle vacature-feed uit hun eigen vertrouwde recruitmentsoftware of ATS-systeem naar verschillende job boards.

Bij veel organisaties worden vacatures ook in andere websites, kanalen of softwareproducten vastgelegd. Het resultaat is dat dezelfde vacatures op verschillende plekken in de organisatie bewaard en beheerd worden. Het resultaat: een grotere kans op fouten en veel verloren tijd! Dit voorkom je door jouw ATS slim te koppelen met de Tuesday ATS-connector.

Terug naar Cases
Meer resultaat met vacatures: aansluiten, optimaliseren en multiposten van vacatures met Tuesday ATS-connector.
Tuesday plaatst vacatures uit vrijwel alle ATS-systemen naadloos door naar diverse jobboards.
Kijk hier voor het complete overzicht (in ontwikkeling).

Eenvoudig vacatures publiceren naar meerdere kanalen

Als werkgever wil je optimaal zichtbaar zijn met je vacatures: op loopbaanplatforms, jouw eigen werken-bij website of op social media kanalen. Het kunnen aanleveren van een kwalitatieve vacaturefeed is dan ook een absolute must.
Tuesday helpt organisaties bij het opzetten, optimaliseren en publiceren van een automatische feed uit hun recruitment- of ATS-systeem (ATS staat voor Applicant Tracking Systeem) naar een groeiend aantal vacaturebanken. Op die manier wordt publiceren op een loopbaanplatform of doorplaatsen (multiposting) van jobpostings naar een of meer social media kanalen, naar jouw eigen werkenbij-website of zelfs naar Indeed of LinkedIn, heel eenvoudig en bespaar je veel tijd.

Gebruikersgemak

De ATS-connector van Tuesday is een software voor recruitment om snel, eenvoudig en precies een groot aantal vacatures automatisch naar een of meer mediakanalen tegelijk te publiceren. Met de gebruiksvriendelijke technologie publiceer je jouw vacatures eenvoudig op loopbaanplatform of vacaturewebsite.
In jouw vertrouwde ATS zorg je er voor dat vacatures steeds up-to-date zijn. De connector haalt meerdere malen per dag - geautomatiseerd - jouw vacatures op en zorgt voor een snelle en foutloze verwerking. De slimme connector zorgt voor het op de juiste manier toevoegen, wijzigen of verwijderen van vacatures. Optioneel worden (geselecteerd) vacatures niet alleen naar een vacatureplatform doorgezet maar ook naar externe applicaties zoals bijvoorbeeld Indeed, Facebook of Linkedin.

Feedmanagement en integraties tegen lage kosten

Iedere recruitmentapplicatie en ieder vacatureplatform stelt zijn eigen specifieke eisen. Het aanmaken van een feed voor een platform is daarom meestal een kostbaar en complex proces. Door de grote ervaring van Tuesday met vacaturefeeds uit alle toonaangevende ATS-systemen en het integreren in de meeste vacature-kanalen, kunnen we het feedmanagement tegen lagere kosten aanbieden. Tuesday is aantoonbaar goedkoper dan andere oplossingen.

Aansluiten, optimaliseren, publiceren

Met de realisatie van negen vacaturebanken en loopbaanplatformen in de zorg, het doorplaatsen van vacatures van meer dan 200 organisaties en de unieke inhoudelijke kennis voor optimalisatie in het eigen VacatureLab, beschikt Tuesday over grote inhoudelijke en technische kennis van vacatures.
Tuesday beschikt daarnaast over specifieke kennis van een groeiend aantal platformen en over de mogelijkheden voor optimalisatie die nodig zijn voor het aanleveren van een goede feed.

Inrichten en tracking

Om vacatures zo optimaal mogelijk door te kunnen zetten ondersteunen we organisaties bij het inrichten van de vacaturefeed. Op die manier is er altijd sprake van een optimale doorplaatsing van de vacatures naar de beoogde kanalen.
Tuesday zorgt ervoor dat de feed compleet, genormaliseerd, en dat de resultaten op view- en clickniveau worden gemeten.
Onze rapporten laten u zien welke vacatures het meest worden bekeken, welke vacatures de meeste sollicitatie-clicks krijgen en welke kanalen het beste presteren zodat u uw processen kunt optimaliseren en de beste kandidaten kunt bereiken.

Recruitment oplossingen voor bedrijven en overheden

We verzorgen vacaturebeheerdiensten voor een groeiend aantal succesvolle vacaturebanken en loopbaanplatforms waaronder: Komwerkeninzorgenwelzijn, Indeed, Facebook, LinkedIn, Zorgnet Limburg, Jouwzorgbaan, Werkeninzorgenwelzijn.nl, Werkeninderotterdamsezorg.nl, Brabantzorg.net, Meesterbaan, Zorghartflevoland, …

Eenvoudig vacatures plaatsen op externe platforms zónder extra invoer

Tuesday regelt volautomatische multiposting integraties vanuit onder andere de volgende ATS-systemen: AFAS, Carerix, Bullhorn/Connexys, Easycruit, Emply, Homerun, HROffice, Jobylon, Otys, Recruitee, Recruitnow, SalesForce, Tangram-tis, Ubeeo, Yellow Yard en verschillende maatwerksystemen.

Staat jouw recruitementsysteem hier niet tussen: geen probleem. Neem contact op en we kijken samen hoe we de distributie van jouw jobadvertenties naar een of meer jobboards, (eigen) website(s) of loopbaanplatform kunnen opzetten.
Naast de verschillende ATS-connectoren is in sommige gevallen ook scraping van vacatures mogelijk. In dat geval halen we de vactarue-data rechtstreeks van jouw website.

De kracht van de connector

  • Minder kans op fouten
  • Altijd actuele gegevens
  • Integratie met jouw loopbaanplatform, Facebook, LinkedIn of Indeed
  • Snelle en kwalitatieve data uitwisseling
  • Dashboard met kerngetallen en clicks
  • 24/7 monitoring

Snel, professioneel en voordelig

Digitaliseren, professionaliseren en automatiseren wordt in 2023 nóg belangrijker voor HR. Onze klantgerichte dienstverlening en telefonisch bereikbare Nederlandstalige technische support, helpen organisaties in verschillende branches bij het volledig geautomatiseerd vacatures doorplaatsen.

Vragen over multiposting, Jobchain of een nieuwe werkenbij-website laten maken?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.
Bel 073 - 624 00 50