Tweetalige website van De Ateliers
Website De Ateliers

In opdracht van De Ateliers realiseerde Tuesday bijna 20 jaar lang de tweetalige website van de oudste en meest prestigieuze postacademische kunstopleiding in Nederland.
De eerste versie van de website stamde uit 1998.
Naast de informatieve website verzorgde Tuesday ieder jaar de aanmeldingsformulieren in 2 talen.

Aanmeldformulier De Ateliers

De Ateliers

De Ateliers is een postacademische opleiding waar jonge beeldend kunstenaars in eigen ateliers kunnen werken en met kritiek en ondersteuning begeleid worden door gerenommeerde kunstenaars (tutor artists) en kunstcritici. De studenten worden 'deelnemers' genoemd. Zij worden regelmatig in hun ateliers bezocht voor individuele gesprekken door de begeleiders en gasten uit binnen- en buitenland.
De Ateliers, voorheen ‘Ateliers ’63’ geheten, is in 1963 opgericht door beeldend kunstenaars in Haarlem. Het is de oudste zogeheten kunstenaarswerkplaats in Nederland. De Ateliers stond in de jaren tachtig model voor reorganisaties in het kunstvakonderwijs en bij de zogeheten postacademische instellingen. In de afgelopen decennia heeft De Ateliers haar internationale naam en faam verstevigd door de inzet van begeleidend kunstenaars als Marlene Dumas, Georg Herold en Steve McQueen.