29 juni 2023

Nieuwsgierig of werken in de zorg en welzijn wel bij jou past? En wat betekent werken in zorg en welzijn eigenlijk echt? Utrechtzorg opende begin juni de deuren van de IkZorgShop – een inloopwinkel in het hart van Utrecht. Tuesday realiseerde het kandidaat volgsysteem (ATS) en de inbedding in de website.

Een laagdrempelige winkel
De IkZorgShop is een echte winkel waar je op een laagdrempelige manier terecht kunt voor informatie en inspiratie over werken in zorg en welzijn. De IkZorgShop biedt een heel andere manier van solliciteren. Snel, persoonlijk en inspirerend. De IkZorgShop is zo een laagdrempelige ontmoetingsplaats tussen werkgevers en toekomstige werknemers in de zorg.

De IkZorgShop wordt beheerd door geselecteerde samenwerkende werkgevers in de zorg. Samen laten zij zien wat het werk in de zorg te bieden heeft en werven zij op een hele nieuwe manier zorgprofessionals. Ook iedereen die al werkt binnen zorg en welzijn kan bij de IkZorgShop terecht voor advies over een verdere loopbaan.

Kandidaat volgsysteem of ATS
Tuesday realiseerde voor de IkZorgShop het kandidaat volgsysteem (ATS) als uitbreiding op de vertrouwde kandidaat-module in Jobchain. Met het systeem kunnen recruiters en coaches de kandidaat volgen gedurende het gehele proces van kennismaking tot plaatsing bij een van de deelnemende zorgorganisaties.
Het biedt recruiters en coaches een helder overzicht van nieuwe inschrijvingen en aanmeldingen. Recruiters ontvangen een automatische e-mail notificatie van nieuwe kandidaten. Kandidaten kunnen eenvoudig zelf online een afspraak maken en hun gegevens beheren. Recruiters kunnen ook zelf kandidaten invoeren tijdens het kennismakingsgesprek in de IkZorgShop. Het systeem houdt zelf bij of de recruiters en coaches op de belangrijke momenten in het traject op tijd handelen en stuurt waar nodig reminders.

Voorbereid op matchen op skills
De Jobchain kandidaat-module sorteert voor op het matchen op skills en het skillspaspoort. Met de kandidaat-module kunnen (potentiële) werknemers zélf hun gegevens, voorkeuren en competenties vastleggen en beheren. Het kandidaatprofiel is daarmee voorbereid op de landelijke ontwikkelingen rond CompetentNL.

Jobchain
Het kandidaat volgsysteem is één van de krachtige modules van Jobchain – het effectieve recruitmentplatform van Tuesday. Samen met de Auto-AVG module voorziet het systeem in een veilige, effectieve en gebruiksvriendelijke omgeving voor het werven, beheren en volgen van kandidaten.

Bekijk de website
https://www.jouwzorgbaan.nl/ik-zorg-shop