Zorgtopbanen: top banen / vacatures in de zorg
IN DEZE EDITIE

Met een aantal mooie releases waaronder sbktaxi.nl en uitinhollandbovenamsterdam.nl en een zich stevig doorontwikkelende online ticketverkoop beleven we een mooie herfst. We verwelkomen nieuwe klanten waaronder Cultuurconnectie - brancheorganisatie voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk en ons team groeide verder met Koen Moerman, onze nieuwe medewerker PR en Communicatie. We zoeken nog meer nieuwe collega’s dus vergeet niet een kijkje te nemen bij onze vacatures. Traditioneel zijn de laatste maanden van het jaar vol met afronding en wordt er ook al volop gepland voor het nieuwe jaar. Op naar de Kerst!

WEBSITE VOOR TAXI-KEURMERK
SBK Taxi 's-Hertogenbosch

Voor de introductie van het nieuwe taxi-keurmerk van de gemeente 's-Hertogenbosch realiseerde Tuesday een responsive website voor taxibedrijven en taxichauffeurs. Op de site kunnen bedrijven hun chauffeurs én auto's aanmelden voor het keurmerk. De in Drupal gerealiseerde website bevat ook formulieren waarmee online klachten kunnen worden ingediend.
Lees meer...

BOSCH GRAND TOUR

Onder de naam Bosch Grand Tour presenteren zeven vooraanstaande Brabantse musea in 2016 een hedendaags tentoonstellingsprogramma, naast de hoofdtentoonstelling Jheronimus Bosch - Visioenen van een genie in Het Noordbrabants Museum. Voor de Grand Tour realiseerde Tuesday een subsite binnen de grote overkoepelende Bosch500 event-website.
Lees meer...

ONLINE CRM VOOR TASSENMUSEUM
iDOC CRM voor Tassenmuseum Hendrikje

Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam is met een collectie van meer dan 5.000 items het grootste tassenmuseum ter wereld. De tassen en accessoires vertellen boeiende verhalen over 500 jaar Europese cultuur, mode, kunst en gewoonten. Het Tassenmuseum gaat het door Tuesday ontwikkelde webbased iDOC CRM gebruiken voor het beheren van haar relaties en het versturen van professionele persberichten en e-mailings.
Lees meer...

TICKETING WESTFRIESEOMRINGDIJK

Jaarlijks in september vormt de unieke Westfriese Omringdijk het schitterende podium voor muziek, voordracht en streekproducten. De organisatie van Septembergeluiden zette de online ticketing van Tuesday in voor de verkoop van e-tickets voor de verschillende evenementen. Al snel waren 5 van de 6 voorstellingen uitverkocht via de handige online ticketing van Tuesday.
Lees meer...

LANDELIJKE VACATUREBANK VOOR ZORG EN WELZIJN

Op het internet zijn veel vacaturesites te vinden. Bij veel organisaties zijn "Vacature"of "Vacatures" de meest gebruikte zoekwoorden. Voor de samenwerkende werkgevers in zorg en welzijn ontwikkelde Tuesday de landelijke vacaturebank zorgtopbanen.nl. Bij de ontwikkeling was de gebruikservaring het belangrijkste uitgangspunt.

Lees meer...

VACATURE

De mensen van Tuesday vormen een klein maar hecht team. We blijken bijna alle medewerkers voor langere tijd te boeien. Is werken bij Tuesday iets voor jou of ken je mensen die goed bij ons zouden passen? We zijn nog op zoek naar een goede Programmeur / webdeveloper. Check onze vacatures voor meer informatie!

Lees meer...