Op zoek naar een écht origineel schoencadeau? Dit kleine cadeautje is er al vanaf slechts € 0,63 per maand* en bovendien: past in elke schoen en groeit met u mee!

Schoencadeau domeinregistratie
Origineel schoenkado

Een eigen .nl domeinnaam is een origineel kado voor uw medewerkers, webshop, vereniging, school, bedrijf, partner of kinderen. Een eigen .nl domein maakt u beter vindbaar in zoekmachines en biedt de mogelijkheid om e-mail te versturen.

Nog geen concrete plannen voor een website? Ook dan is het verstandig om alvast een unieke domeinnaam te registreren om bijvoorbeeld een idee of project vast te leggen. Het registreren van een domein is snel en eenvoudig geregeld bij Tuesday. Wij leggen uw domeinnaam direct voor u vast (op basis van beschikbaarheid) en u profiteert van onze gratis helpdesk.

De voordelen van een eigen domeinnaam

Met een eigen domein bent u beter vindbaar in Google. Een domeinregistratie kunt u uitbreiden met een website of het versturen en ontvangen van e-mail. U kunt een domeinnaam ook gratis laten doorverwijzen naar een ander domein. Een eigen domeinnaam is niet alleen professioneel maar ook gewoon leuk!

Heeft u nog vragen of opmerking over domeinnaamregistraties? Wilt u meerdere domeinnamen registreren of verhuizen? Neem gerust contact met ons op via 073-624 00 50 of per e-mail.
 

 Ja, ik geef een domeinnaam cadeau 


* De schoencadeau actie loopt tot 5 december 2016. Het eerste jaar bedraagt een .nl domeinregistratie € 0,63 p/m (€ 7,50 p/j) en daarna € 12,50 p/j. Prijzen zijn inclusief btw.