27 februari 2015

Pier K, centrum voor kunst en cultuur in Haarlemmermeer, is de tweede grootste aanbieder van cultuuronderwijs in Nederland. Jaarlijks verzorgt Pier K honderden activiteiten op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek, literatuur, theater, architectuur, fotografie & media, zang en musical. Naast het publieke cursusaanbod (jaarlijks ca. 6.000 deelnemers en 25.000 bezoekers) doet Pier K talloze projecten in het primair (70 scholen) en voortgezet onderwijs (7 scholen) in Haarlemmermeer.

Tuesday Newsletters
Pier K is een actieve gebruiker van de Tuesday Newsletters. Met Tuesday Newsletters kun je makkelijk professionele digitale nieuwsbrieven verzenden.

De nieuwsbrieven die je met Tuesday newsletters maakt, zijn geoptimaliseerd voor weergave op smartphones en tablets. De nieuwsbrieven kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd en kunnen op allerlei manieren worden gekoppeld aan databases, de website, TuesdayTickets of social media (Twitter, Facebook, Youtube of LinkedIn). Met de module kan een onbeperkt aantal groepen van abonnees worden ingericht. Uiteraard worden de nieuwsbrieven getest voor de meest gebruikte e-mailclients zoals Outlook, Hotmail en GMail.
Tuesday Newsletters wordt aangeboden in abonnementsvorm met verschillende staffels: voor direct mailings met een beperkte omvang tot zeer grote volumes.
Tuesday Newsletters heeft uitgebreide verzendstatistieken en beheersfuncties: hard- en softbounces, opens (op mobiel, tablet, desktop).
Tuesday Newsletters worden veilig verstuurd via de eigen hostingfaciliteiten van Tuesday die zijn ondergebracht in een van de modernste datacenters van Nederland.

Behalve door PierK (en natuurlijk door Tuesday zélf) wordt de nieuwsbrieven-module door een groot aantal klanten in én buiten de cultuursector gebruikt.