Onze kern: ontwerpen, bouwen en onderhouden van krachtige websites, shops en APIs. Van corporate website tot uit-agenda en van werkenbij-website tot software op maat: als full service digitaal bureau brengen we strategie, ontwerp en development samen om geweldige ervaringen te bieden aan jouw doelgroep of team. Dat doen we innovatief; op die manier beschikken onze opdrachtgevers over toekomstbestendige websites en tools.

Tuesday: ontwerpen, bouwen en onderhouden van krachtige websites, shops en APIs

Bij het realiseren van een eigentijdse website of webapplicatie komen steeds meer zaken kijken: strategie, design, contentproductie, development, gebruikservaring, leesbaarheid, security, SEO, performance, AVG, datamigratie, hosting, onderhoud en support, …

Tuesday helpt opdrachtgevers om de complexiteit helder en bespreekbaar te maken en zo samen snel en efficiënt tot een nieuwe website of online aanwezigheid te komen. Die de gestelde doelen haalt en aan de verwachtingen van de gebruikers voldoet. Op tijd en binnen budget.

Als ervaren, betrouwbare en technisch capabele partner realiseren we zo websites, tools en software op maat. Daarbij zetten we innovatieve technieken in zoals bijvoorbeeld AUTO-AVG en het Vacaturelab die de productiviteit bevorderen of zorgen voor een grotere customer engagement.

Wil je een fijne website op maat laten maken, wil je jouw website koppelen met slimme back-end systemen, wil je je digitale dienstverlening verbeteren, een werkenbij-website realiseren, een nieuw online communicatie-kanaal starten of heb je een ander idee waar je Tuesday bij wilt betrekken: neem contact op!