CultuurClick Groningen was het expertisecentrum voor cultuuronderwijs in de provincie Groningen. De organisatie werkte samen met het primair en voortgezet onderwijs, cultuuraanbieders en overheden aan de ontwikkeling en uitvoering van cultuureducatie. CultuurClick vormde het centrum voor kennisdeling, deskundigheidsbevordering en advisering. De producten en diensten van Cultuurclick ondersteunden professionals in onderwijs en cultuurorganisaties.

Tuesday ontwikkelde de volledige huisstijl en website van CultuurClick Groningen. Het toegankelijke ontwerp is gebaseerd op de uitgangspunten van de organisatie: verbinding, interactie, flexibiliteit en verandering. Er is gekozen voor een beeldende benadering van deze parameters, zonder eenvoud te verliezen. Het kleurrijke palet geeft de diversiteit van het werkveld aan.

Projectenbank Cultuureducatie

De website maakte gebruik van de door Tuesday ontwikkelde landelijke Projectenbank Cultuureducatie. De Projectenbank is voor scholen een onmisbare online tool bij het samenstellen van hun jaarprogramma op het gebied van cultuureducatie. De volledig webbased Projectenbank brengt alle belangrijke spelers in de cultuureducatieketen samen: provincie (beleid), gemeenten (beleid, kwaliteitsbewaking en geldstromen), scholen (leerkrachten en leerlingen) en aanbieders (markt).

Lees hier meer over Projectenbank Cultuureducatie

Toepassingen

Tuesday ontwierp een uitgebreide lijn van individuele producten die een eenheid vormen, maar ook afzonderlijk de identiteit van CultuurClick weerspiegelen.

Correspondentieset
Correspondentieset
Biologisch afbreekbare balpen gemaakt van karton en 53% uit maïs vervaardigd kunststof.
Mok
Tape voor CultuurClick Groningen