Office plants


Het einde van het jaar is alweer in zicht. We staan stil bij een periode die in het teken stond van groei. Maar we kijken ook al een beetje vooruit naar het komende jaar, de kiem van een nieuw decennium. Er is hard gewerkt aan mooie releases waaronder het VacatureLab en de podcasts voor de Gouden Piramide. Op kantoor kleurt het steeds meer groen door de groeiende plantencollectie. En dan is óók nog ons team aan groei onderhevig. Wij verwel­komen onze stagiair webdevelopment Carlo van den Heuvel én bureaumedewerker Roos van den Oetelaar. Carlo is super precies en hij assisteert het team bij geavanceerde programmeer­opdrachten. Roos is ons nieuwe creatieve talent en ontfermt zich over de communicatie en pr.

VacatureLab
VacatureLab

VacatureLab is een innovatief project van Tuesday voor het online schrijven, testen én verbeteren van vacatureteksten. Met de zelflerende software en slimme leesbaarheidsalgoritmes kunnen werkgevers betere vacatureteksten schrijven. Het VacatureLab biedt zo een bijdrage aan duurzame onboarding en ondersteuning bij het wervingstraject.

APP SUPERBUURT WINT 3E PUBLIEKSPRIJS
Superbuurt

Voor Leystromen voerde Tuesday een conceptuele- en ontwerpverkenning uit voor de app ‘Superbuurt’. De app is een tool waarmee buurtbewoners om hulp kunnen vragen én hulp kunnen aanbieden en daarmee won het de 3e prijs in de Aedes Innovatiechallenge!

Podcast gouden piramide
Podcasts Gouden Piramide

De Gouden Piramide is de rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschappelijk ontwerp. Dit najaar realiseerde Tuesday opnieuw de online inschrijfprocedure voor de ronde van 2020. Daarnaast ontwikkelde Tuesday een gloednieuwe podcastpagina!

Nieuwe website MTD LANDSCHAPSARCHITECTEN

Voor het toonaangevende MTD Landschapsarchitecten vernieuwde Tuesday de tweetalige website waarbij de nadruk lag op meer beeldend, meer actualiteit en meer dynamiek. De website is volledig gerealiseerd met het eigen CMS van Tuesday.

WEBSITE stelling van amsterdam
Stelling van Amsterdam

Ook de website van de Stelling van Amsterdam is volledig vernieuwd. Tuesday realiseerde in opdracht van de provincie Noord-Holland het herontwerp van deze drukbezochte toeristische website.

#tbt

We werken intussen ook hard aan onze nieuwe pagina met een archiefselectie: Throwback Tuesday. Dinsdag, vanzelfsprekend dé dag om terug te kijken op de heel uiteenlopende projecten die Tuesday in meer dan twintig jaar (!) heeft gerealiseerd.

EN ONDERTUSSEN

Werken wij onder andere aan: doorontwikkeling website Utrechtzorg, innovatieve online zorg-campagne ‘Kenners van de vloer’, doorontwikkeling van de cultuureducatie website Kunstencultuuropschool, planbord cultuureducatie voor Hart-Haarlem, ...