Nieuwsbrief 0616 Tuesday
IN DEZE EDITIE

De zomer komt er aan maar voordat we afreizen naar warmere oorden wordt er nog flink gewerkt aan een aantal belangrijke releases. We verwelkomden dit voorjaar ook een aantal nieuwe klanten waaronder WZW en Transvorm én we hebben ons ontwikkelteam versterkt met de steengoede programmeur Jeremy Kowsoleea. Nog even en laat dan de zomer maar komen!

Cultuurconnectie

Voor Cultuurconnectie - de brancheorganisatie voor cultuur-educatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk - realiseerde Tuesday de corporate website, het besloten ledennet én de landelijke website voor de Volksuniversiteiten. Naast de websites verzorgde Tuesday de omzetting van de verouderde systemen naar het nieuwe iDOC CRM.

Scraping medische vacatures Radboudumc
WZW Radboud vacatures scraping

De zorg is volop in beweging. Een goede invulling van vacatures is voor werkgevers dan ook van groot belang. Om de vacatures van het Radboudumc uit Nijmegen geautomatiseerd in te kunnen lezen in haar vacature-website maakt WZW gebruik van de slimme scraping tools van Tuesday.

Vernieuwde site Studio Kluif
met Tuesday Multimedia

Studio Kluif, misschien wel een van de creatiefste bureaus voor packaging design, creatieve strategie en identity design in Nederland, heeft haar website een grondige opfrisbeurt gegeven. Tuesday verzorgde opnieuw de precieze technische realisatie van de website. De website is uitgevoerd in Drupal.

Spil in cultureel web

Het compleet verbouwde Corrosia in Almere biedt plaats aan verschillende culturele organisaties waaronder de nieuwe bibliotheek en Corrosia Theater, Expo & Film. In Corrosia is het brede culturele aanbod te vinden: van literatuur en beeldende kunst tot film en theater. Tuesday realiseerde zowel een nieuwe responsive website voor Corrosia als de vernieuwing van de site voor Corrosia Theater, Expo & Film.

Jonge Held, Grote Geert,
Ranke Zwaan
Tuesday gaat duurzaam

Voorjaar 2016 heeft Tuesday haar aandeel in de windmolens van de Windcentrale uitgebreid. De Jonge Held, De Grote Geert en De Ranke Zwaan dragen, samen met de zonnepanelen op het eigen dak van Tuesday, bij aan de vermindering van de uitstoot van de stroom-intensieve activiteiten van Tuesday.

Buitenplaatsen in beeld

De Buitenplaatsen van Noord-Holland zijn bijzondere oases van rust in een wereld die nooit stilstaat. Ze brengen natuur en cultuur bij elkaar en laten geschiedenis tot leven komen.De website geeft een aantrekkelijk overzicht van alle landgoederen en buitenplaatsen in Noord-Holland.

En ondertussen...

Werken wij aan:
Internationale Drupal webshop - WeCare Medical, Amsterdam
Meertaligheid UIT-websites - Culturebase, Haarlem
Europese website cultuureducatie - ENO, Utrecht
Website Zorg Professionals - Transvorm, Tilburg
Website Kunstinzeeland - CBK Zeeland, Middelburg
Ticketing - Fanfari Bombari, 's-Hertogenbosch