4 januari 2016

Cultuurconnectie is de brancheorganisatie voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk. Cultuurconnectie is de fusie-organisatie van Kunstconnectie en de BNVU, de overkoepelende organisatie voor Volksuniversiteiten in Nederland. Tot de leden van Cultuurconnectie behoren centra voor de kunsten, volksuniversiteiten, muziekscholen en provinciale ondersteuningsinstellingen voor kunst & cultuur. Cultuurconnectie motiveert, adviseert en faciliteert de aangesloten organisaties bij de ontwikkeling van hun werk.

Tuesday adviseerde Cultuurconnectie bij het functioneel ontwerp van zowel de corporate website cultuurconnectie.nl als de landelijke websites voor de Volksuniversiteiten en het eigen ledennet, geeft redactioneel advies bij de indeling van de verschillende websites én verzorgt het grafische ontwerp daarvan.

Klantrelatiebeheer met iDOC CRM
Voor een ledenorganisatie is een goed ingericht CRM een basis-behoefte. Tuesday verzorgt de omzetting van de verouderde systemen naar het nieuwe iDOC CRM zodat Cultuurconnectie haar ledenbestand beter kan beheren, de leden effectieve e-mailings kan sturen en meteen ook de toegang tot het ledennetwerk eenvoudig en efficiënt kan beheren.
Het iDOC CRM integreert naadloos met het spanz CMS van Tuesday. Hierdoor kunnen de centraal beheerde organisaties en personen simpel worden gedeeld met de drie verschillende websites van Cultuurconnectie.

Landelijke website Volksuniversiteiten
Naast de corporate website ontwikkelde Tuesday ook de landelijke website voor Volksuniversiteiten. De landelijke site presenteert het aanbod van cursussen en workshop van alle aangesloten Volksuniversiteiten. Op termijn wordt de website dé portal voor het aanbieden van en inschrijven op vele cursussen op het gebied van bijvoorbeeld Talen, Persoonlijke ontwikkeling, Kunst, Cultuur en Geschiedenis en Wetenschap & Techniek.

Krachtig Ledennet
Voor haar leden is een ledennet onontbeerlijk. De afgeschermde omgeving biedt de leden achtergrondinformatie, documenten, agenda's en een prikbord. Een extra besloten gedeelte biedt geautoriseerde bestuurders een online vergaderomgeving.

Ga naar de websites:
cultuurconnectie.nl
volksuniversiteit.nl
ledennet.cultuurconnectie.nl