19 juli 2017

Inwoners van Haarlem die geïnteresseerd zijn in kunst, in vrije tijd of in kunst- & cultuureducatie, komen uit bij Hart Haarlem. Onder de titel Thuis bij Hart faciliteert het monumentale pand cursus- en vergaderruimtes waar creativiteit, talent en plezier tot bloei komen. Daarnaast brengt zij onder Cultuur in School leerlingen in het het primair- en voortgezet onderwijs in aanraking met de rijkdom van kunst en cultuur. Hart Haarlem verzorgt, adviseert en bemiddelt bij cultuurprogramma's zoals CultuurMenu, MuziekLab en Hit.

Tuesday Multimedia ontwikkelde de volledig vernieuwde website voor Hart Haarlem. De site biedt een heldere verdeling van beide peilers. Bezoekers reserveren nu eenvoudig een cursus- en/of presenatieruimte, zien een duidelijk cursusaanbod en kunnen zich hiervoor eenvoudig inschrijven. Het ontwerp van de nieuwe website was in handen van Funcke in Haarlem.

Voor scholen biedt de website vanaf september 2017 een rijk programma aan cultuureducatie, van voorstellingen tot workshops.