3 maart 2022

In opdracht van Sigra realiseerde Tuesday een totale vernieuwing van de komwerkeninzorgenwelzijn.nl website. Met de vernieuwde vacaturebank en loopbaanplatform wil Sigra iedereen informeren die interesse heeft om te werken, leren of door te stromen in de sector zorg en welzijn.

De gebruiksvriendelijke website biedt daarnaast meer dan 100 werkgevers de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op de website. Sigra zelf biedt aan studiekiezers, studenten zorg en welzijn, zij-instromers, herintreders en zorg- en welzijnsprofessionals uitgebreide informatie over leren, werken en doorstromen in de zorg. Zowel de website als de vacatures hebben een betere vindbaarheid (SEO) door de vernieuwing.

Tuesday verzorgde de realisatie van de website, het inrichten van het krachtige cms, aansluiting op de landelijke Jobchain-technologie en het dagelijks geautomatiseerd importeren van vacatures van tientallen werkgevers.

Inspelen op de personeelstekorten in zorg en welzijn
Sigra is het regionale samenwerkingsverband van werkgevers in zorg en welzijn in de regio’s Noord-Holland Noord, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam, Diemen en Amstelland. Een van de taken van Sigra is het voorzien in voldoende en goed opgeleide zorg- en welzijnsprofessionals, nu en in de toekomst. De vacaturebank en loopbaanportal spelen een belangrijke rol in het bereiken van (potentiële) medewerkers en hen informeren over werk- en leermogelijkheden. Met de nieuwe website kunnen de bij Sigra aangesloten werkgevers zo nog beter inspelen op de personeelstekorten in zorg en welzijn.

Krachtige tools voor werkgevers
Sigra-leden kunnen gratis en onbeperkt vacatures plaatsen op de website. Bovendien zijn er extra mogelijkheden voor Sigra-leden in de werkgeversomgeving zoals:
→ het bewerken van een eigen werkgeverspagina om te laten zien wat jouw organisatie zo bijzonder maakt;
→ het zelf inladen en beheren van wervingsactiviteiten in de kalender;
→ het inzien van rapportages en statistieken met daarin het bereik van geplaatste vacatures;

Naadloos koppelen en multiposten
Het dubbel invoeren van vacatures is inefficiënt en vergroot de kans op fouten. Een toenemend aantal werkgevers maakt daarom gebruik van de krachtige en aantrekkelijk geprijsde mogelijkheden die Tuesday biedt om vacatures geautomatiseerd uit hun loopbaanplatform op te halen en door te plaatsen naar bijvoorbeeld de komwerkeninzorgenwelzijn-website. Op die manier automatiseer je de overdracht van gegevens op een snelle, veilige en gecontroleerde manier. De kracht van de connector is dan ook dat de vacatures altijd actueel zijn, dat er een snelle en kwalitatieve data-uitwisseling is, dat je als werkgever beschikt over een dashboard met kerngetallen en clicks, en dat het hele proces van koppelen en posten 24/7 wordt gemonitord.


Meer informatie: komwerkeninzorgenwelzijn.nl