29 februari 2016

Voor Corrosia Theater, Expo & Film in Almere realiseerde Tuesday de vernieuwing van de website. De vernieuwde website is nu volledig responsive. Centraal in de website staat de door Tuesday ontwikkelde professionele agenda-software. Met de agenda-software beheert Corrosia eenvoudig alle voorstellingen en events, en wordt het rijke aanbod op een aantrekkelijke manier gepresenteerd.

Corrosia Theater, Expo & Film is hét kunstencentrum van Almere met kunst aan de muren en kunst op de planken. Corrosia biedt een avontuurlijk en toegankelijk programma van beeldende kunst, dans, theater en muziek tot film, debat en literatuur. Het leggen van dwarsverbanden in de programmering tussen beeldende kunst, theater en film is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Het ontwerp van de site is van Herman van Bostelen.

Culturele hotspot
Corrosia Theater, Expo & Film maakt deel uit van Corrosia: de nieuwe culturele hotspot aan de Markt in Almere Haven. Voor Corrosia ontwikkelde Tuesday eerder al de overkoepelende website corrosia.nl

Ga naar de website cultureelcentrumcorrosia.nl