11 december 2017

In opdracht van WZW, de werkgeversvereniging van Zorg en Welzijn in Gelderland, maakt Tuesday alle vacatures van het Radboudumc en het CWZ ziekenhuis in Nijmegen beschikbaar voor de WZW-website, de nationale vacature website Ontdekvacaturesinzorgenwelzijn, plus in het landelijke Arbeidsmarktdashboard voor de zorg.

Het Radboudumc en het CWZ ziekenhuis zijn aanbieders van topklinische zorg en hebben daarbij een belangrijke taak in het vergroten en verspreiden van kennis en kunde door middel van onderwijs. Voor beide organisaties is een duurzaam aanbod van werknemers van het grootste belang.

Tuesday Vacature-API
De vacatures worden ontsloten in de krachtige Tuesday Vacature-API. Deze HTTP-based API voor recruitment stelt ontwikkelaars in staat om nieuwe applicaties te bouwen en hun toepassingen op nieuwe en creatieve manieren uit te breiden met de data uit de API.

WZW
Met het netwerk van WZW bundelen werkgevers kun krachten om gezamenlijk personeels- en organisatievraagstukken aan te pakken. Voor WZW is het belangrijk om een breed en compleet aanbod van vacatures in zorg en welzijn te kunnen aanbieden zodat werkgevers over voldoende, goed gekwalificeerd en effectief ingezet personeel kunnen beschikken. WZW is ook één van de partners in zorgtopbanen.nl: de door Tuesday gerealiseerde landelijke vacaturesite voor HBO+/WO vacatures in zorg en welzijn