9 oktober 2016

Het door Tuesday ontwikkelde ticketsystem TuesdayTickets werd dit najaar ingezet voor een aantal grootse evenementen waaronder de spectaculaire 500Jeroenendag, het bijna uitverkochte muziekspectakel (12 voorstellingen!) Fanfari Bombari en het volledig bezette Amira in Concert in de Nieuwe Kerk in Huizen.

Gestroomlijnde verkoop met de nieuwe ticketshop
De nieuwe ticketshop is 100% veilig en makkelijk in gebruik. De snelle ticketshop voorziet in uitgebreide functionaliteiten zoals verschillende betaalmethoden, gastenlijsten, onbeperkt aantal soorten tickets, klassieke- en one-page-checkout, unieke barcodes, marketing tools, eenvoudige Facebook-integratie, etc. Het is een ideale manier om toegangsbewijzen te bestellen voor bioscopen, theaters, congresgebouwen, attractieparken, musea, dierenparken, studentenverenigingen, clubnights, etc. De ingebouwde rapportage toont 24/7 de verkoopresultaten.

Samenwerking TLS-BOCA
TuesdayTickets werkt onder andere samen met TLS- Boca Systems, vooraanstaand distributeur van thermische ticketprinters en (beveiligde) tickets.

Promotie
TuesdayTickets faciliteert niet alleen de online verkoop van self-service e-tickets maar promoot de verkoop ook via aansprekende campagnes in online media en e-mailings. Daarnaast helpen we onze opdrachtgevers met tips en planningsschema's voor een optimale ticketverkoop.