5 februari 2023

Transvorm is het regionaal samenwerkingsverband van bijna 300 werkgevers in zorg en welzijn in Noord Brabant.
Voor Transvorm ontwikkelden we een volledig nieuwe corporate website. De website is de start van een meerjarige samenwerking waarin Tuesday behalve de corporate website ook de regionale vacaturebank en een krachtig loopbaanplatform ontwikkelt.

Zorg en welzijn
Zorg en welzijn is een van de grootste werkgevers van Nederland. De zorgsector kampt met personeelstekorten en de vraag naar voldoende opgeleid zorgpersoneel neemt de komende jaren naar verwachting alleen maar toe.
Transvorm stimuleert en adviseert aangesloten werkgevers bij de regie over een toekomstbestendige arbeidsmarkt in de sector. Zij verbindt organisaties in sectorversterkende netwerken, brengt kennis en jaagt ontwikkeling en vernieuwing aan, zodat organisaties in zorg en welzijn zelf én samen vooruitkomen met de uitdagingen op het gebied van arbeidsmarkt.

De website
De nieuwe website richt zich op het helder presenteren van waar Transvorm goed in is en op het vindbaar maken en delen van kennis. De corporate website is naast de regionale vacaturebank (brabantzorg.net) en het loopbaanplatform (ontdekdezorgbrabant.nl) het belangrijkste online touchpoint.
Met onder andere een aangescherpt verhaal, nieuwe functies, een duidelijkere route voor de gebruiker en een sterke overkoepelende zoekfunctie, wordt de nieuwe website effectiever en aantrekkelijker voor de gebruiker.

Digitale netwerken
Om persoonlijk en verbindend te zijn worden bezoekers uitgenodigd om contact op te nemen, vragen te stellen, ideeën te delen en feedback te geven in de website. De website biedt naast het openbare gedeelte ook alleen na inlog benaderbare Digitale netwerken. Werknemers en zelfstandigen met een hoofdbaan in zorg of welzijn kunnen hier op een heel toegankelijke manier informatie halen én brengen.

Rol Tuesday
Tuesday adviseerde en ondersteunde Transvorm bij het vaststellen van de nieuwe opzet en structurering van de website. In samenwerking met Oranje Boven ontwikkelden we de vormgeving van de website. Daarnaast verzorgden we de uitgebreide contentmigratie en zorgen we voor hosting en onderhoud.

Bezoek de website