2 maart 2021

Ken jij het archief van Tuesday al? Tuesday heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ontwerp, marketing en multimedia en het effectief en efficiënt oplossen van uitdagingen op het gebied van internet en applicatieontwikkeling.

Tuesday is een veelzijdig en ervaren ontwerp- en internetbureau dat digitale strategie, webtechnologie en (interactief) ontwerp combineert.  We ondersteunen opdrachtgevers bij digitale transformatie, het realiseren van sterke online producten, visuele identiteit en webdesign. De oplossingen worden breed toegepast, zijn meestal meertalig beschikbaar en voldoen aan de laatste standaarden.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Op onze pagina Throwback Tuesday vind je een selectie van bijzondere projecten die we realiseerden. Van design en communicatie tot integraties en technische tools.

Meer dan 100 klanten maken inmiddels gebruik van de oplossingen van Tuesday Multimedia. Enkele bekende klanten van Tuesday zijn Wecare Medical, Provincie Noord-Holland, Utrechtzorg, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Gemeente Haarlemmermeer en Werkeninzorgenwelzijn.