Met een aanhoudende druk op de arbeids­markt en het moeilijk kunnen vervullen van een toenemend aantal vacatures is het van groot belang dat vacatures goed en snel vindbaar zijn in de zoekresultaten. Tuesday heeft daarom de krachtige Jobchain recruitment software uitgebreid met de Indexing-plugin voor Google.

Door het gebruik van de plugin wordt Google rechtstreeks op de hoogte gesteld wanneer vacaturepagina's in een werkenbij-website of jobboard worden toegevoegd of verwijderd. Hierdoor kan Google vacatures veel sneller plannen voor een nieuwe crawl, wat leidt tot een hogere kwaliteit van het gebruikersverkeer en grotere tevredenheid van sollicitanten.

De aansluiting op de Google Indexing API is één van de Search Engine Optimization (SEO) methoden die in Jobchain vacature-websites en multiposting software worden toegepast. Standaard worden vacatures al voorzien van conversie verbeterende features als: structured data (o.a. voor Google for Jobs), metadata-optimalisatie, verbeterde classificatie door toepassing slimme software, gebruik van synoniemen en verschillende krachtige filter-methoden die de kandidaat helpen bij het vinden van de passende vacature.

Een groeiend aantal werkgevers gebruikt de krachtige ATS-connector en het Jobchain-cms van Tuesday voor het realiseren van een eigen werkenbij-website of voor het doorplaatsen van vacatures naar verschillende jobboards.

Meer weten over de mogelijkheden van multiposting?
Lees hier meer over de kracht van muliposting en het automatisch doorplaatsen van vacatures.
Of neem contact op met Tuesday: info@tuesday.nl / 073 - 624 00 50