19 oktober 2020

Pier K, met meer dan 100 docenten en jaarlijks duizenden cursisten een van de grootste aanbieders van cultuuronderwijs in de vrije tijd in Nederland, gaat haar tevredenheidsonderzoek automatiseren met TuesdaySurveys.
TuesdaySurveys is een nieuwe dienst van Tuesday voor onderzoek naar online publiekservaring.
TuesdaySurveys beschikt over slimme middelen om effectieve surveys te maken. Met meerdere vraagtypen, mogelijkheden voor import en een krachtige rapportage biedt de tool alles wat nodig is om tevredenheid en betrokkenheid vast te leggen en te analyseren.

Toenemend belang van data
De afgelopen maanden bleek dat het aanbieden van online content en andere digitale activiteiten zeer belangrijk is voor digitale communicatie. Veel organisaties stellen zich nu de vraag hoe ze hun online bezoeker nu maar ook ná deze periode, duurzaam kunnen bedienen.
Om een goed beeld te krijgen van hoe online bezoekers zich gedragen, wat de wensen zijn en wat de impact is van het digitale aanbod, is het van belang om data te verzamelen. TuesdaySurveys ondersteunt organisaties hierbij. Met de tools van TuesdaySurveys helpen we marktonderzoekers, educatieve instellingen, overheden en bedrijven met het opstellen van complexere surveys en enquêtes.

Slimme combinatie van service en marketing
Voor Pier K zijn, behalve de standaardmogelijkheden van de surveys, vooral de mogelijkheden interessant om surveys automatisch te koppelen aan events in de website. In eerste instantie gaat Pier K de mogelijkheid gebruiken om een uitnodiging voor een survey te versturen wanneer een cursus is afgelopen. Door een smart-connectie tussen het aanbod van Pier K en de gegevens van de cursist, krijgt de cursist na afloop van een cursus behalve een survey ook meteen aanbod op maat aangeboden. Bijvoorbeeld een vervolgcursus of gerelateerde cursussen, gecombineerd met een link naar een nieuw inschrijfformulier.
Pier K krijgt op deze manier heldere informatie over wensen en ervaringen van cursisten en heeft daarbij meteen een krachtig instrument voor marketing. Op deze manier doet Pier K én aan klantenbinding én meteen aan verbetering van de service.

Over Pier K
Pier K is het centrum voor kunst en cultuur voor jong en oud in Haarlemmermeer. Dit bloeiende instituut voor cultuuronderwijs organiseert jaarlijks honderden projecten, workshops en cursussen in alle kunstvakken en gegeven door professionele kunstenaars/docenten.

Meer weten over TuesdaySurveys? Bekijk de website of contact op met Toine Ooms (073 – 624 00 50).