24 juli 2020

In de aanloop naar de zomer was in Zeeland de speciale corona-actie Kunstbezorgd.nl een buitengewoon groot succes. Meer dan 300 kunstwerken zijn online verkocht via de door Tuesday voor het CBK Zeeland gerealiseerde online shop.

Webwinkel
De webshop is een van de krachtige modules van het Tuesday cms. De webshop is 100% veilig en gemakkelijk in gebruik. Een heldere checkout, goede ondersteuning van SEO, ondersteuning van de verkoop via social media kanalen en goed ingedeelde productpagina’s dragen bij aan een optimale conversie.
De bewezen webstore kan ingezet worden voor zowel de online verkoop van fysieke of digitale producten en, in combinatie met de AgendaPro-module, ook uitstekend voor het verkopen van tickets voor uiteenlopende events, zoals optredens, voorstellingen, lezingen, kooruitvoeringen, open dagen, workshops, etc.
De ingebouwde rapportage toont 24/7 de verkoopresultaten. Voor de afhandeling van de betalingen werkt Tuesday nauw samen met Sisow, gecertificeerde leverancier van de zeer betrouwbare iDEAL-koppeling. Sisow beschikt over een vergunning van De Nederlandsche Bank.

Over CBK Zeeland
CBK Zeeland is een centrum voor beeldende kunsten, vormgeving en architectuur. De organisatie ondersteunt en informeert kunstenaars, vormgevers en architecten en stimuleert de onderlinge samenwerking. Het centrum ontwikkelt activiteiten die er toe bijdragen dat er meer kunst te zien is in het dagelijkse leven van iedereen in de provincie Zeeland. Tuesday realiseerde voor het CBK Zeeland zowel de corporate website als de succesvolle cultuurportal kunstinzeeland.nl.

Zie ook De website van CBK Zeeland of Kunstinzeeland.nl