22 december 2023

Een groeiend aantal werkgevers in de zorg gebruikt de krachtige ATS-connector van Tuesday voor het doorplaatsen van vacatures naar verschillende jobboards. Dit proces van doorplaatsen wordt ook wel multiposting genoemd.
Nieuwe gebruikers zijn onder andere: het Leger des Heils, SDW Zorg, Cello, Omegagroep, Sint Jacob, Vigogroep, Amaliazorg en het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis.

Multiposting is een effectieve manier om je vacatures op verschillende jobboards en social media kanalen te plaatsen. Enkele voordelen van multiposting zijn:

  • Vergroten van de zichtbaarheid van je vacatures: Door je vacatures op meerdere, relevante jobboards te verspreiden vergroot je de kans dat potentiële kandidaten jouw vacatures tegenkomen. Hierdoor bereik je een bredere doelgroep.
  • Tijdsbesparing: Het handmatig plaatsen van vacatures op meerdere platforms is tijdrovend en arbeidsintensief. Met multiposting rechtstreeks vanuit je recruitmentsysteem naar verschillende jobboards bespaar je veel tijd en neemt de kwaliteit toe.
  • Kostenbesparing: Wanneer je jouw vacatures sneller kunt vervullen, bespaar je kosten op je werving- en selectieproces en kunnen jouw nieuwe medewerkers sneller aan de slag.
  • Minder kans op fouten: door geautomatiseerd plaatsen van vacatures nooit meer publiceren naar het verkeerde platform of vergeten van belangrijke informatie.
  • Vergroten van de kwaliteit: de slimme Jobchain-software van Tuesday normaliseert, verbetert en vult waar nodig aan.

Kortom, multiposting van vacatures is een effectief middel om je vacatures te verspreiden en effectiever en meer kandidaten aan te trekken.

Meer weten over de mogelijkheden van multiposting?
Lees hier meer over de kracht van muliposting en het automatisch doorplaatsen van vacatures.
Of neem contact op met Tuesday: info@tuesday.nl / 073 - 624 00 50