10 oktober 2016

Voor het in Amsterdam gevestigde WeCare Medical B.V. realiseerde Tuesday zowel een complete rebranding als twee volledig nieuwe meertalige webshops: diabetescentrale.nl en het Deense teststrimler.dk.

Diabetescentrale
Het merkonafhankelijke diabetescentrale.nl is na een periode van snelle organische groei in 3 landen uitgegroeid tot een van de meest succesvolle online winkels voor medische en paramedische hulpmiddelen in Nederland. De webshop was uit zijn jas gegroeid. De opdracht: geef het merk meer vorm, til de webshop technisch, inhoudelijk en qua conversie naar een volgend level en laat de bedrijfsvoering beter op elkaar afstemmen. Al deze doelen zijn met de nieuwe shop ondertussen ruimschoots gehaald. De nieuwe webshops gaan de voorsprong van WeCare Medical op de concurrenten nog verder vergroten.

Koppeling verzekerde klanten
Omdat een groot deel van de afnemers van diabetescentrale verzekerde klanten betreft, is de communicatie met de zorgverzekeraars van wezenlijk belang. Tuesday realiseerde een volledig geautomatiseerde koppeling met Vecozo, hét landelijk digitale communicatiepunt voor de zorgverzekeraars waarin ketenpartijen administratieve gegevens kunnen uitwisselen. De webshops zijn daarnaast gekoppeld aan het online boekhoudprogramma Twinfield en diverse DPD parcel services. De nieuwe shop wordt zo onderdeel van een groter – volledig online – geheel: crm, e-mailings, bestellen, facturatie, verzenden, declaratie, boekhouding.

Keuze voor full-service bureau
In de opdracht komen verschillende expertises van Tuesday optimaal samen: strategie en ontwerp, technische uitvoering (Drupal), koppelen met bedrijfskritische back-end systemen (Vecozo, DPD en Twinfield) plus managed hosting services, ondersteuning SEO en e-mailmarketing.

Meer informatie: www.diabetescentale.nl en www.teststrimler.dk