23 oktober 2014

Met de traditionele UIT-markt in Amsterdam start het culturele seizoen voor Noord-Holland.
De door Tuesday ontwikkelde UIT-agenda speelt ook dit seizoen weer een belangrijke rol. De krachtige software stelt het publiek in staat om snel de juiste activiteit of actie vinden in de vele honderden uitjes, tentoonstellingen of optredens. Snel kiezen tussen activiteiten voor Kinderen, Jongeren, Senioren, Minder validen en natuurlijk de vele gratis activiteiten.

Enorme database
De UIT-agenda is een goed voorbeeld van een grote database waar op allerlei manieren informatie wordt ingevoerd: van handmatige invoer door zowel de UIT-redactie als vele honderden partners tot automatische scripts en scraping-opdrachten De database wordt, behalve natuurlijk door de UIT-sites zelf, gedeeld door een groot aantal websites, van de Stelling van Amsterdam tot de Westfrieseomringdijk.

Koppeling met kaartverkoop
De AgendaPro software wordt behalve door de UIT-sites gebruikt door onder andere Corrosia Almere en De Ster Nieuwkuijk. De DSNK-website koppelt aan de agenda een slimme kaartverkoopmodule waarmee gebruikers eenvoudig en snel online e-tickets kunnen kopen.

Internationale versie
Najaar 2014 wordt een internationale versie van de AgendaPro software gelanceerd tegelijk met het redesign van de officiële website van Jheronimus Bosch 500.

Meer informatie onder andere:
uitinnoordholland.nl, uitingooienvecht.nl en uitinhaarlemmermeer.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de krachtige AgendaPro internet-software of online integratie van de agenda module met uw eigen website: neem dan contact op met Tuesday / Toine Ooms.