27 juli 2016

De schilder Jeroen Bosch is zonder twijfel de bekendste Jeroen uit ’s-Hertogenbosch en misschien wel uit Nederland. Neerlands belangrijkste middeleeuwse schilder overleed 500 jaar geleden en ’s-Hertogenbosch herdenkt in het Jeroen Bosch jaar 2016 zijn leven en werk met een uitgebreid programma.

500 Jeroenen in ‘s-Hertogenbosch
Om Jeroen´s naam en werk te eren (en omdat 't gewoon heel erg leuk is) worden 500 Jeroenen naar ‘s-Hertogenbosch gehaald! Jeroen van in de negentig maar ook Jeroentje die pas het levenslicht heeft gezien. Niet alleen uit Brabant maar uit het gehele land komen op zondag 18 september 500 Jeroenen naar ’s-Hertogenbosch. 500 trotse naamdragers van de naam ‘Jeroen’ – net als de gevierde Bossche schilder.

TuesdayTickets: aanmeldingen in goede banen
De ticket-voorverkoop voor dit unieke en ludieke evenement loopt via TuesdayTickets. Al eerder realiseerde Tuesday de website www.bosch500.nl. De online kaartverkoop van TuesdayTickets integreert naadloos in elke website. De 500 Jeroenen kopen zo op een simpele, snelle en betrouwbare wijze online hun entreebewijzen.