Ga direct naar inhoud

Topzorg met zorgtopbanen

Menu
14 oktober 2015

Voor de samenwerkende werkgevers in zorg en welzijn ontwikkelde Tuesday de vacaturebank zorgtopbanen.nl. Zorgtopbanen.nl is een gespecialiseerde landelijke vacaturebank voor zorg en welzijn. De website biedt actuele vacatures van werkgevers door heel Nederland. De opgenomen vacatures linken direct door naar de sollicitatie-mogelijkheden van de deelnemende werkgevers.
De zoekresultaten zijn relevant en worden overzichtelijk gepresenteerd. Er kan worden gezocht op: werkgebieden, afstand tussen huisadres en de locatie van de vacature en op verschillende tekstvelden.

Uitdaging
Op het internet zijn in Nederland veel vacaturesites te vinden. Bij veel organisaties zijn "Vacature"of "Vacatures" de meest gebruikte zoekwoorden. Maandelijks wordt in Europa door meer dan 20% van de volwassen Internetbezoekers gezocht naar en gesolliciteerd op vacatures. De gebruikservaring op dit soort sites is vaak bedroevend.
Uitdaging voor Tuesday bij de zorgtopbanen.nl website was om de het voor de bezoeker van de vacaturesite zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken om een passende baan in zorg of welzijn te vinden om daar vervolgens op te kunnen solliciteren. Naast de usability en het sollicitatieproces is de branding van de werkgevers van belang.

Meer informatie
De zorgtopbanen.nl vacaturewebsite wordt op dit moment uitvoerig getest en zal november 2015 in gebruik worden genomen.