21 juli 2015

Corrosia is de culturele hotspot van Almere. Mede door de tijdelijke verhuizingen is de website het belangrijkste communicatiemiddel van Corrosia. Corrosia maakt gebruik van het door Tuesday ontwikkelde Spanz content management systeem (CMS). Een van de vele features is de Polls-plugin. Corrosia gebruikt de Polls-plugin onder andere om de voorkeuren van haar filmpubliek te polsen.

Polls-plugin
Steeds meer sites hebben ergens op de pagina een label of knop waarmee bezoekers direct feedback kunnen geven. Met de Polls-plugin heb je de mogelijkheid om meerdere polls of enquetes in je website te plaatsen. Zo kom je gemakkelijk de mening van je bezoekers te weten. De plugin past altijd volledig in de opmaak van de website en is gemakkelijk te beheren.
Het is mogelijk om binnen één website meerdere polls te maken, met ieder hun eigen gedrag. Je kunt bestaande polls tijdelijk aanzetten of uitzetten. In de beheeromgeving worden de resultaten duidelijk weergegeven.

Uitgebreidere Survey tool
Naast de Poll plugin beschikt het Spanz cms over een uitgebreide Survey tool voor het zelf samenstellen van meer complexe formulieren, het eenvoudig inrichten van vragenlijsten voor een FAQ of online helpdesk, etcetera. Met de volledig zelf te beheren Survey tool kun je de feedback van je webbezoeker e-mailen naar één of meer adressen of opslaan in Excel of CSV-formaat.

Meer informatie: corrosia.nl