2 juli 2015

In opdracht van UITinnoordholland realiseerde Tuesday een widget waarmee de agenda van UITinnoordholland in alle uitgaven van de Holland Media Combinatie kan worden getoond. De razendsnelle widget werkt op basis van Javascript. Ze is daardoor én responsive (juiste weergave op desktop, tablet én smartphone) én heel eenvoudig te plaatsen in externe websites. De widget is onder andere opgenomen in het Noordhollands Dagblad, het Haarlems Dagbladde Gooi en Eemlander en de IJmuider Courant.

UITinnoordholland is de toonaangevende agenda voor cultuur en toerisme in de provincie Noord-Holland. UITinnoordholland maakt gebruik van het door Tuesday ontwikkelde AgendaPro: alle toeristische, culturele en cultuurhistorische informatie in een provincie, regio of gemeente is daarmee snel en gemakkelijk te vinden in één centrale agenda. De AgendaPro wordt ook door diverse theaters en uitgaansgelegenheden gebruikt.
De agenda is heel goed te koppelen met externe ticketingsystemen en natuurlijk zeker met het krachtige en uiterst gebruiksvriendelijke TuesdayTickets.