23 april 2015

Tuesday gaat voor het in Amsterdam gevestigde WeCareMedical de webshop diabetescentale.nl volledig vernieuwen. Het merkonafhankelijke diabetescentrale.nl is na een periode van snelle organische groei in 3 landen uitgegroeid tot een van de meest succesvolle online winkels voor medische en paramedische hulpmiddelen in Nederland. De webshop is uit zijn jas gegroeid, zowel de branding als de shop zijn sterk aan vernieuwing toe en de bedrijfsvoering moet verder gecentraliseerd en geautomatiseerd.

De opdracht: geef het merk meer vorm, til de webshop technisch, inhoudelijk en qua conversie naar een volgend level en laat de bedrijfsvoering beter op elkaar afstemmen. Omdat een steeds groter deel van de afnemers verzekerde klanten betreft, is de communicatie met de zorgverzekeraars van wezenlijk belang. De nieuwe shop wordt zo onderdeel van een groter – volledig online – geheel: bestellen, facturatie, verzenden, declaratie, boekhouding.

In de opdracht voor WeCareMedical komen een aantal van de expertises van Tuesday samen: strategie en ontwerp, perfecte uitvoering, koppelen met bedrijfskritische back-end systemen en managed services.
De compleet vernieuwde, in Drupal gerealiseerde, website gaat de voorsprong van WeCareMedical op de concurrenten nog verder vergroten.

De geplande oplevering van de vernieuwde www.diabetescentrale.nl is januari 2016.