6 december 2019

De Gouden Piramide is de tweejaarlijkse rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap in de architectuur, stedenbouwkunde of landschappelijk ontwerp. Een prijs die ambitie, durf en innovatie viert. Tuesday is al sinds 2006 verantwoordelijk voor de website van de Gouden Piramide en realiseerde onlangs opnieuw het online inschrijfproces voor de ronde van 2020 waarmee opdrachtgevers voor de prijs in aanmerking kunnen komen. Daarnaast realiseerde Tuesday een speciale podcastpagina.

Rijksprijs
De Gouden Piramide wordt sinds 2003 uitgereikt. Voorzitter van de jury is de rijksbouwmeester. De prijs bestaat uit een speciaal ontworpen trofee, €75.000 en eeuwige roem. Alle soorten opdrachtgevers kunnen voor de prijs in aanmerking komen. Particulieren, instellingen, bedrijven, corporaties, overheden, ontwikkelingscombinaties, enzovoort. Alleen de rijksoverheid is van deelname uitgesloten.

Podcasts
Binnen het kader van de nieuwe inschrijfronde van 2020, zijn er podcasts gerealiseerd over voorgaande winnaars. Tuesday ontwikkelde speciaal voor de podcasts een nieuwe pagina in eigen CMS en ondersteunde de distributie van de podcasts op andere platformen. In november is de eerste aflevering van reeks reportages over de winnaars van de Gouden Piramide verschenen. Beluister de podcast op Spotify of Itunes, of op de website van de Gouden Piramide.