18 februari 2022

Jouwzorgbaan.nl is de volledig vernieuwde regionale vacature- en loopbaanportal van Utrechtzorg. Jouwzorgbaan.nl is daarmee de 6e door Tuesday ontwikkelde vacature- en loopbaanportal voor werkgeversorganisaties in zorg en welzijn.

De site maakt gebruik van de door Tuesday ontwikkelde Jobchain-architectuur die werkgevers, vacatures en kandidaten samenbrengt in een slimme en effectieve webportal. Eerder werd door Tuesday op basis van de Jobchain-architectuur al ontwikkeld: fleverloopbaan.nl, infopuntzorg.nl, werkeninderotterdamsezorg.nl, ontdeklderotterdamsezorg.nl, werkeninzorgenwelzijn.nl. In ontwikkeling zijn: komwerkeninzorgenwelzijn.nl (sigra - Amsterdam), brabantzorg.net en ontdekdezorgbrabant.nl (Transvorm - TIlburg).

Tuesday tekende voor de realisatie van de website, het inrichten van het krachtige cms, de aansluiting op de landelijke Jobchain-technologie en het dagelijks geautomatiseerd importeren van vacatures van tientallen werkgevers. De basisvormgeving van de website werd verzorgd door Vrije Stijl.

Kandidaten
Jouwzorgbaan.nl is dé site voor werken en leren in zorg en welzijn in Midden Nederland. Kandidaten vinden op de site antwoorden op vragen over opleidingen, salaris en scholingsmogelijkheden in werken of leren in zorg & welzijn. Ook is het dé plek voor vacatures, vakantiewerk en leerplekken in de regio’s Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek.

Werkgevers
Bijna 100 zorg- en welzijnsorganisaties plaatsen dagelijks nieuwe vacatures op de site. Een groot deel van de meer dan 1.000 vacatures wordt volledig geautomatiseerde geplaatst door slimme koppelingen tussen verschillende recruitmentsystemen en de bewezen ATS-connector van Tuesday.
Naast vacatures biedt de site informatie over de verschillende werkvelden in de zorg en een overzicht van zorg- en welzijnsorganisaties in de regio.
De krachtige Keuzehulp - die Utrechtzorg zelf naar wens kan inrichten - helpt werkzoekenden in de sector op weg bij het vinden van een nieuwe of andere baan in zorg en welzijn.


Project-website: Jouwzorgbaan.nl