2 oktober 2017

Zorgtopbanen.nl is de landelijke vacature-site voor HBO+ en WO-vacatures in de zorg. De vacatures lopen uiteen van vacatures voor gespecialiseerde verkleegkundigen tot vacatures voor psychiaters en chirurgen. De deelnemende werkgeversorganisaties komen uit alle delen van het land. Tuesday realiseerde eerder deze belangrijke top-website voor de zorg-sector.

Aansluiting van aanbod en vraag is in steeds meer sectoren van de arbeidsmarkt problematisch maar vooral in de zorg dreigt een flink tekort aan personeel. Inzage in en prognoses op het gebied van onder andere aanbod, vraag, werkloosheid, bevolkingsgroei worden daarmee steeds belangrijker. Verschillende werkgevers maken daarom gebruik van een Arbeidsmarktdashboard. Dit geeft dit inzicht in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in de verschillende regios en provincies.

Tuesday levert ten behoeve van het Arbeidsmarktdashboard een feed van vacatures van Nederlandse werkgevers in de zorg. De feed bestaat in dit geval niet alleen uit HBO+ en WO-vactures maar uit álle vacatures in de zorg in Nederland. Tuesday stelt de feed samen en controleert, verrijkt en monitort de feed dagelijks.

Meer informatie: Arbeidsmarktdashboard, Zorgtopbanen.nl, Tuesday Vacature-API.