8 juli 2016

Noord-Holland is een levendige provincie. Bezoekers die willen weten wat er allemaal te doen is raadplegen de verschillende UIT-websites. Met ingang van juli 2016 kunnen ook buitenlandse bezoekers alle informatie over toerisme, recreatie en cultuur op één plek vinden. Daarnaast is de agenda aangevuld met een handig interactief overzicht van hotels (verblijf) en eten & drinken in de provincie.
Tuesday realiseerde voor Culturebase de volledige meertaligheid van de UIT-website inclusief de uitgebreide toeristische agenda. De gebruiksvriendelijke toeristische website combineert zo informatie over sightseeing, een culturele agenda, horeca, ticketing en uitgaan. Een perfect uitgangspunt voor ontdekken, vakantie, genieten, festivals of een dagje weg met de kinderen.
De meertalige toeristische UIT-portal sluit ook goed aan bij (eveneens door Tuesday gerealiseerde) meertalige websites zoals de Stelling van Amsterdam (NL, EN, FR, DU) of Bosch500 (NL, EN). De interactieve uitagenda is volledig responsive uitgevoerd.

Voortrekkersrol
De volledig responsive website is een krachtige ondersteuner van de toeristische sector. Met de site ondersteunt Culturebase regio en city marketing. De UIT-websites vervullen dan ook een voortrekkersrol voor andere provincies en steden bij de ontsluiting van de toeristische data. Ook mediabedrijven als HDCMedia, RTVNoordHolland en TMG maken gebruik van de UIT-data door te koppelen met de slimme widgets van de agenda-software.

Enorme database
De agenda biedt super flexibel databeheer en gebruikt diverse standaard imports en exports. De data wordt ingevoerd door de Culturebase redactie maar ook vele honderden partners voeren dagelijks hun meest actuele gegevens in. Daarnaast maakt de aganda gebruik van automatische importscripts en scraping-opdrachten.
De database wordt, behalve natuurlijk door de UIT-sites zelf, gedeeld door een groot aantal websites, van de Stelling van Amsterdam tot de Westfrieseomringdijk. De AgendaPro software wordt behalve door de UIT-sites gebruikt door onder andere Corrosia Almere, De Ster Nieuwkuijk, Fanfari bombari en de internationaal geroemde event-website van Bosch500.

Koppeling met kaartverkoop
De AgendaPro agenda koppelt zeer effectief met de slimme kaartverkoopmodule van TuesdayTickets waarmee gebruikers eenvoudig en snel online e-tickets kunnen kopen: event invoeren, prijs en ticket info invoeren en e-tickets bestellen!

Meer informatie
uitinnoordholland.nl/en

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de krachtige AgendaPro internet-software of online integratie van de agenda module met ticketing in uw eigen website: neem dan contact op met Tuesday / Toine Ooms.