17 februari 2021

Voor zeven grote werkgeversorganisaties in zorg en welzijn – Flever, VBZKam/Infopuntzorg, De Rotterdamse Zorg, Utrechtzorg, Sigra, WZW en Transvorm – realiseert Tuesday één gezamenlijke vacaturebank met daarbij 7 nieuwe vacaturewebsites, waarin de vacatures uit de gedeelde vacaturebank worden gepresenteerd. Naast uiteraard vacatures en de mogelijkheid om te solliciteren bevat iedere vacaturewebsite onder andere: redactionele pagina’s, een kalender en een uitgebreid overzicht van aangesloten werkgeversorganisaties.

Tuesday is verantwoordelijk voor het hele realisatietraject: van planning, opzet en uitvoering, tot de integratie van recruitmentsystemen van bijna 200 bij de werkgeversorganisaties aangesloten leden in zorg en welzijn.

De bundeling van krachten in een eigentijds vacature-systeem draagt bij aan verhoogde respons op vacatures en leidt tot méér en betere kandidaten. De volledig nieuw gerealiseerde vacaturebank biedt recruiters daarbij nog meer gemak tijdens de invoer en geeft direct inzicht in de effectiviteit van de opgenomen vacatures. Het dagelijks geautomatiseerd doorzetten van de vacatures naar de landelijke IkZorg-campagne én naar het boven-regionale arbeidsmarktdashboard, maakt het systeem compleet.

Vacaturelab
De nieuwe omgeving is volledig klaar voor aansluiting op het door Tuesday ontwikkelde Vacaturelab. Daarmee kunnen recruiters snel en gemakkelijk hun vacature- en wervingsteksten schrijven, testen én verbeteren.

Meer weten over de mogelijkheden die Tuesday biedt op het gebied van (het doorplaatsen) vacatures of de realisatie van een nieuwe werkenbij-website?
Neem contact op met Toine Ooms, 073 – 624 00 50

 

 

Het laatst bijgewerkt: 17.03.2023