20 december 2016

Voor het Centrum Centrum Beeldende Kunst Zeeland realiseerde Tuesday een volledige vernieuwing van het provinciebrede platform www.kunstinzeeland.nl. Alle galeries, kunsthandels, musea, kunstinstellingen, kunstenaarsinitiatieven en kunstenaars bundelen hun informatie over hun kunstaanbod en exposities. De aanvullende Kunstkrant Zeeland biedt abonnees iedere week drie nieuwe verhalen over kunst en cultuur in de provincie.

AgendaPro
De website maakt gebruikt van de professionele toeristische AgendaPro applicatie van Tuesday. Met deze webapplicatie kunnen alle partners de eigen agenda beheren en direct in de site publiceren. De agenda is voorbereid om ook gebruikt te worden met ticketing (TuesdayTickets). Hiermee biedt het CBK alle culturele partners in Zeeland een uiterst krachtig platform.

Kunst in de openbare ruimte
Naast actuele kunsttentoonstellingen, lezingen en workshops biedt de site ook een zeer uitgebreid en doorzoekbaar overzicht van alle Kunst in de openbare ruimte.

Kunstkrant Zeeland
Wekelijks schrijft recensent Nico Out drie verhalen waarin de beste tentoonstellingen van Zeeland belicht worden. Op deze manier versterken agenda en recensies elkaar. De Kunstkrant Zeeland is geïnspireerd op het succesvolle De Correspondent en Blendle. Tuesday realiseerde een inschrijfmodule waarmee vrienden zich kunnen abonneren. De inschrijvingen worden automatisch verlengd. Tuesday verzorgt ook de technische en financiële afhandeling.

Meerdere specialisaties
In deze opdracht komen een aantal specialisaties van Tuesday samen: strategische begeleiding bij opzet en realisatie, ontwikkeling van krachtige en aantrekkelijke webapplicaties (AgendaPro, Kunst in de openbare ruimte, Kunstenaarsdatabase, Kunstkrant met abonnees) en ruime ervaring op het gebied van cultuur en toerisme.