9 oktober 2017

In de Regio Gooi en Vechtstreek werken 8 gemeenten (waaronder de gemeenten Blaricum, Hilversum, Laren) samen op verschillende bestuurlijke terreinen. Eén daarvan is cultuureducatie voor de 108 scholen in de regio.

De Regio gaat scholen en aanbod op het gebied van cultuureducatie samenbrengen in een nieuwe website. De website sluit aan op de door Tuesday onder andere voor PleinC ontwikkelde Projectenbank Cultuureducatie waarin een uitgebreid overzicht van aanbod en aanbieders op het gebied van cultuureducatie beschikbaar is, zowel in als buiten de regio.
Voor aanbieders op het gebied van cultuureducatie in de regio biedt de website extra kansen omdat hun aanbod nu ook boven-regionaal toegankelijk wordt. Scholen hebben 24/7 toegang tot het aanbod en kunnen vanuit de website direct contact opnemen met een aanbieder. Ingelogde scholen kunnen aanbod ook beoordelen.
De website heeft naast de Projectenbank met aanbod en aanbieders onder andere een krachtige zoekfunctie, verschillende redactionele mogelijkheden, een onderdeel Veelgestelde vragen (FAQ), een nieuwsmodule, een formulierengenerator en de mogelijkheid van een 'verlanglijst'. De nieuwe website gaat januari 2018 live.

Meer informatie: cultuureducatiegooienvecht.nl

Wilt u weten wat Tuesday op het gebied van cultuureducatie voor uw organisatie kan doen?
Bel dan met Toine Ooms op 073 - 624 00 50.