14 juni

Na bijna 7 jaar verdwijnt de landelijke vacaturebank Ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl. Het door Tuesday ontwikkelde jobboard toonde dagelijks de meest actuele vacatures van alle bij de 13 regionale werkgeversorganisaties aangesloten werkgevers in zorg en welzijn. Tuesday zorgde voor het ontwerp en de ontwikkeling van de website en haalde daarnaast dagelijks meer dan 10.000 actuele vacatures op van meer dan 600 zorgorganisaties. Alle vacatures in de website verwezen door naar de loopbaanplatforms van de regionale werkgeversorganisaties. De website voorzag in krachtige filters op relevante werkvelden - van Eerstelijnszorg en Revalidatie tot Thuiszorg en Ziekenhuiszorg - en maakte vacatures tevens toegankelijk via functiecategorieën zoals ‘Helpende’, ‘Verpleegkundige’, ‘Staf / management’ of ‘Arts / Medisch specialist’. Vanaf nu komt de nadruk meer te liggen op de regionale aanbieders zelf.

Aansluiting op landelijke IkZorg-campagne
De overzichtelijke website sloot naadloos aan bij de landelijke en zeer succesvolle ‘Ik Zorg’ campagne: een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en branche-, beroeps-, werknemers- en werkgeversorganisaties in de sector Zorg & Welzijn. Doel van de campagne is meer mensen enthousiast maken en houden voor werk in deze sector.
Ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl was de opvolger van het eveneens door Tuesday, in opdracht van de samenwerkende zorgorganisaties, gerealiseerde zorgtopbanen.nl waarin zorg- en welzijn vacatures werden aangeboden meer gericht op hoger opgeleiden.

Regionale aanbieders van vacatures
Tuesday werkt voor een groot aantal van de regionale werkgeversorganisaties en realiseerde onder andere de loopbaanplatforms: jouwzorgbaan.nl (Utrechtzorg), vacatureplein (Flever), werkeninzorgenwelzijn.nl (WZW), brabantzorg.net (Transvorm), komwerkeninzorgenwelzijn.nl (Sigra) en werkeninderotterdamsezorg.nl (dRZ). Daarnaast plaatst Tuesday met haar multiposting-service voor een groeiend aantal zorgaanbieders ook vacatures door naar gerelateerde jobboards zoals: Indeed, Werkzoeken.nl, Zorgselect, Zorgenwelzijnplein, Zorgnetlimburg, etc.

Arbeidsmarktdashboard
Tuesday blijft ondertussen verantwoordelijk voor het ophalen, normaliseren en doorplaatsen van alle Nederlandse zorgvacatures naar het landelijke arbeidsmarktdashboard van E’TIL. Hierbij wordt de krachtige Vacature API van Tuesday ingezet.

Meer weten?
Lees hier meer over de mogelijkheden van multiposting of werken-bij-websites.
Of neem contact op met Tuesday: info@tuesday.nl / 073 - 624 00 50