Drupal: veelzijdig, flexibel, veilig, toekomstgericht

Ervaring

Tuesday heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites met het open source CMS-systeem Drupal, misschien wel het beste open source CMS ter wereld. We ontwikkelden diverse websites voor onder andere: Dutch Culture - Amsterdam, Ariez Medical Publishing - Wormer, WeCare Medical - Amsterdam, Werken in Zorg en Welzijn - Arnhem, Studio Kluif - 's-Hertogenbosch, LKCA - Utrecht, Transvorm - Tilburg en de Gemeente 's-Hertogenbosch. Tuesday ontwikkelt op dit moment in Drupal 9 (en ondersteunt Drupal7 en Drupal8).

Van magazine tot e-commerce

Drupal is het beste en meest veelzijdige van de top-3 van populaire open source contentmanagement systemen (Joomla, Drupal en WordPress). Drupal wordt ingezet voor tal van soorten websites. Van corporate, magazine, community tot e-commerce websites en van actiesites tot eventsites of combinaties hiervan.

Organisaties wereldwijd gebruiken Drupal om één enkel, geïntegreerd digitaal fundament te creëren dat een geweldige klantenbeleving aflevert. Dat is waarom organisaties die vooruitdenken - zoals de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RTL Nieuws, World Press PhotoWarner Music Group en Stanford University - op Drupal vertrouwen.

Veelzijdig

Drupal is ideaal voor middelgrote tot grote websites, maar door zijn gebruiksvriendelijkheid ook prima inzetbaar voor kleinere sites.

Drupal 8 biedt u oneindig veel mogelijkheden voor het bewerken van content: video's, tekst, beeld, documenten maar ook api's voor het koppelen van software.
Tuesday heeft ruime ervaring in dit soort koppelingen: met bijvoorbeeld de Google of Twinfield API tot de complexe en sterk beveiligde Vecozo API - de digitale omgeving van de Nederlandse zorgverzekeraars.

Voordelen

Voordelen van Drupal zijn:

  • open source
  • open standaarden
  • schaalbaar
  • goede SEO-ondersteuning
  • responsive
  • super degelijk
  • gebruiksvriendelijk

Veilig

Drupal heeft een dedicated security team dat voortdurend bezig is om Drupal veilig te houden.

Training en support

Wij ontwikkelen Drupal websites voor zowel MKB als grotere organisaties. Daarnaast geven wij training en support op dit CMS. Bent u geïnteresseerd in een website met Drupal, neem dan contact met ons op. Telefoon: 073 - 624 00 50