Werken bij Tuesday

1Menu

Tuesday Multimedia is een multidisciplinair ontwerp- en internetbureau. Met een toegewijd en ervaren team werken we aan een breed scala van ontwerp-opdrachten: van complexere websites, webapplicaties en nieuwsbrieven tot huisstijlen, catalogi en tentoonstellingen. Met het snelgroeiende TuesdayTickets verzorgen we online ticketing voor met name de culturele en toeristische sector. Tuesday Multimedia werkt voor culturele instellingen, overheidsinstellingen, gemeenten en commerciële bedrijven. Het bureau bestaat sinds 1995.

Vacature: serieuze web-ontwikkelaar

Wordt het tijd dat jouw inbreng er echt toe doet? Ben je toe aan het werken in een klein, veelzijdig team? We zoeken een enthousiaste en creatieve ontwikkelaar met ervaring in tenminste één moderne ontwikkeltaal ...
Lees meer over de vacature: creatieve webontwikkelaar

Stageplaatsen bij Tuesday

Tuesday heeft altijd plaats voor creatieve, slimme, leuke stagiair(e)s en afstudeerders met een passie voor online en ICT. Ben je bezig met een opleiding in de ICT, CMD, Visual Design, Development, Strategie, UX Design of Research dan bieden we je een uitdagende stageplek of afstudeeropdracht binnen een informele werkomgeving.
Klik hier voor meer informatie over stages bij Tuesday.

Freelance

Op zoek naar een gave opdracht? Of voel je even niets voor vastigheid, maar ben je wel een ambitieuze freelance digital specialist die aan mooie opdrachten wil werken? Word dan interim digital specialist bij Tuesday! Stuur ons je profiel om te zien of we wat voor elkaar kunnen betekenen of neem contact op.

Open sollicitaties

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde enthousiaste mensen. Staat jouw vacature er niet bij en denk jij dat je goed bij ons team past? Jouw open sollicitatie is welkom. Neem contact op of stuur je portfolio naar info@tuesday.nl

-- Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld. --