Ubeeo ATS: slim integreren met websites, een briljante matchingmodule en state of the art recruitment analytics… Alles in gebruiksvriendelijke schermen en volledig werkend op tablets. Het recruitmentsysteem dat aandacht voor employer branding combineert met candidate experience. Ubeeo ATS wordt zo ingericht dat het het wervingsproces van de klant perfect ondersteunt. Je ziet in één oogopslag hoeveel kandidaten in welke processtap zitten, je zet kandidaten direct door naar een volgende processtap of je wijst ze af (eventueel in bulk). En doorzetten van vacatures uit Ubeeo gaat perfect met de fijne Tuesday ATS-connector.

Tuesday realiseert de koppeling tussen vacatures uit Ubeeo en andere applicaties waardoor je geen dubbel werk hoeft te doen en meer resultaat boekt.

Meer resultaat met vacatures: aansluiten, optimaliseren en multiposten van vacatures uit UBEEO met de Tuesday ATS-connector.

UBEEO integraties

Tuesday realiseerde de dynamische koppeling van vacatures in UBEEO met verschillende vacature-databases voor onder andere: Esdégé-Reigersdaal (Heerhugowaard).

Vragen over de ATS-connector of jouw UBEEO-vacatures publiceren?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.
Bel 073 - 624 00 50

Meer weten over UBEEO?
Kijk op: https://ubeeo.nl